GeriAlışveriş Babalara en güzel hediye Afillikitap’tan!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Babalara en güzel hediye Afillikitap’tan!

Babalara en güzel hediye Afillikitap’tan!

En mutlu anlarınızı ölümsüzleştirecek anlamlı bir hediye...

Babalar Günü’nde babalar için en özel ve anlamlı hediye alternatifini sunan Afillikitap, en mutlu anlarınızı ölümsüzleştirerek yaratıcı bir hediyeye imza atma olanağı sunuyor.

Türkiye’nin ilk on-line fotokitap servisi olan Afillikitap ile Babalar Günü’nde babanıza kalıcı bir hediye verin. Babanızla anılarınızın ilk günkü sıcaklığını koruması için, biriken anıları fotokitaba dönüştürüp ölümsüzleştirerek babanıza yaratıcı bir babalar günü hediyesi hazırlayın.

Babanızla fotoğraflarınız dijital ortamda kaybolmadan kalıcı bir hediyeye dönüşsün

Türkiye’deki web tabanlı ilk fotokitap hizmeti olan Afillikitap fotokitap servisi ile telefon, dijital fotoğraf makinesi ve bilgisayardaki fotoğraflarla sadece yarım saatte mükemmel bir fotoğraf albümü hazırlamak mümkün. Dijital yolla geleneksel bir albüm oluşturmak,

‘’İşte Kahraman Babam” demek ve anıları sonsuza kadar canlı tutmak isteyenlere Afillikitap üç kolay adımda kolay ve eğlenceli fotokitap servisi hizmeti sunuyor.

Afillikitap uygulaması ile internet üzerinden, istenilen tema seçildikten sonra fotoğraflar çok kısa sürede siteye yükleniyor ve siparişe hazır hale geliyor. Instagram, Facebook ya da Flickr fotoğraflarıyla bir fotokitap oluşturarak sipariş vermek, oto editör ile yüzlerce renk ve tema içerisinden seçilen tamamen kişiye özel hazırlanacak fotokitaba 7 gün içerisinde sahip olmak için yalnızca 10 dakika gerekiyor.

False