GeriAlışveriş B&O Play’in yeni kulakları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

B&O Play’in yeni kulakları

B&O Play’in yeni kulakları

Teknolojide sınırları zorlayan kulaklıklar H3 ve H6 Türkiye’de!

Bang&Olufsen, müzik sektöründeki yenilikçi markası B&O PLAY’in teknolojide sınırları zorlayan H3 ve H6 adındaki yeni kulaklıklarının Türkiye satışına başladı. Müzik tutkunlarına hareket halindeyken yeni bir deneyim yaşatmak için geliştirilen H3 ve H6, üst düzey gerçek ses performansının yanı sıra ergonomik ve şık tasarımıyla da göz dolduruyor.

Dünyanın en iyi high-end ses ve görüntü sistemi üreticisi Bang & Olufsen genç, canlı, birinci sınıf kalite ses sistemi markası B&O PLAY ile teknolojide sınırları zorlamaya devam ediyor. Müzik tutkunlarına hareket halindeyken yeni bir ses deneyimi yaşatmak için kısa süre önce H3 ve H6’yı duyuran B&O PLAY, ürünlerin Türkiye satışına başladı. Üst düzey sesi şık ve ergonomik tasarımla buluşturarak, müziği yaşamın her anına dahil etmek için çalışmalarını sürdüren Bang & Olufsen, B&O PLAY ailesine katılan H3 ve H6 ile ses deneyimini farklı bir boyuta taşıyacak.

Ses performansında sınıfının en iyisi

En iyi ses deneyimini elde edebilmek için insan kulağının kıvrımları ve şekline ilişkin birçok kapsamlı çalışma sonucunda geliştirilen H3 ve H6, bu sayede ses kaçağını en aza indirgeyerek en uygun geometride, her ses seviyesinde en detaylı müzik keyfini yaşatıyor.

Kulak üstü kullanım için geliştirilen H6, neodimyum mıknatısı, 40mm sürücüsü ve dahili bas portu ile kullanıcısına en iyi mesafede gerçek ve benzersiz bir ses performansı sağlıyor. Kulak içi kullanım için geliştirilen H3 ise 10.8 mm sürücüsü, Mikro Bas portu, 23 havalandırma deliği ile dinamik ve dengeli bir deneyim sunuyor.

İnce işçilik, usta işi tasarım

Dünyaca ünlü Danimarkalı endüstriyel tasarımcı Jakob Wagner tarafından kalite ve işlevsellikten taviz vermeden tasarlanan H3 ve H6, müzik tutkunlarını heyecanlandıracak birçok yeni teknolojiyi üzerinde barındırıyor. Anodize edilmiş yüksek saflıkta alüminyum ile üretilen H3 ve H6 hafiflikleriyle varlığını unuttururken, sağlamlıkları ve çizilmelere karşı dayanıklı olmasıyla da ön plana çıkıyor.

False