GeriAlışveriş B&G Store ilkbahar-yaz koleksiyonu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

B&G Store ilkbahar-yaz koleksiyonu

B&G Store ilkbahar-yaz koleksiyonu

Çocuklar beden derslerinde de hem rahat hem trendy.

B&G Store mağazalarında bulabileceğiniz Riccione ve Riccione Basic Koleksiyonu; bu sezon da yaz renkleriyle çocukların vazgeçilmezi olacak. Örme kumaşlardan oluşan koleksiyon 6 ay-14 yaş, 2-14 yaş grubu kız ve erkekler için spor ve oldukça rahat kombinlerle bir arada sunuluyor.

Dizayn ve üretimi B&G Store Model Üretim ve Geliştirme Merkezi’nde yapılan Riccione ve Riccione Basic İlkbahar-Yaz koleksiyonu’nda; kız çocuklar için beyaz ve somon, erkek çocuklar için saks mavisi, açık mavi ve beyaz renkler ön plana çıkıyor.

Çocuklar beden derslerinde de hem rahat hem trendy

Çocukların gündelik hayatta giymekten çok hoşlandıkları, okulda beden derslerinde ihtiyaç duydukları eşofman takımları için B&G Store Mağazaları ve bgstoreonline.com alışveriş sitesinde yer alan Riccione ürünlerinden seçim yapabilirsiniz.

Riccione Erkek Koleksiyonu’nda; gabardin ve denim pantolonlar, bermudalar, süprem t-shirtler, süprem ve pike pololar, poplin gömlekler, 2 iplik eşofmanlar ve yağmurluklarla bir çok seçenek sunuluyor. Şık detayları, orijinal grafikleri ve kaliteli aksesuarlarıyla ilgi çeken koleksiyonda; bordo-kahve-mavi, lacivert-kırmızı-beyaz, detaylarda sarının kullanıldığı yeşil-lacivert-beyaz, bej-ekru-turkuaz renklerden oluşan 4 farklı tema ile renkler ve desenler harmanlanıyor.

Riccione Basic Koleksiyonu’nda da pololar pike, eşofmanlar 3 iplikten; kızlar için lycralı, erkekler için lycrasız t-shirtler süprem kumaştan hazırlandı. %100 kotondan imal edilen şapkalar da Riccione Basic İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’ndaki kombinlere eşlik ediyor.

www.bgstore.com.tr

False