GeriEtkinlikler 'Az Sonraaa'yı Kaçırmayın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

'Az Sonraaa'yı Kaçırmayın!

'Az Sonraaa'yı Kaçırmayın!

'Az Sonraaa' keyifle izleyeceğiniz bir oyun.

Ali Poyrazoğlu’nun yazıp yönettiği 'Az Sonraaa' oyunu, 2 Kasım 2011 Çarşamba günü, saat 20:00'da Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde olacak. İşte oyunun detayları…

Bu güldürüde Ali Poyrazoğlu ile birlikte Bülent Kayabaş, Özdemir Çiftçioğlu, Deniz Akkaya, Nur Gürkan, Burak Alkaş, Hakan Bulut rol alıyor. Herkes yaşarken kendi hayatının romanını yazar yaşam biçimiyle” cümlesinden yola çıkarak gazeteciler, magazinciler ve ünlüler arasındaki ilişkileri anlatan muhteşem bir güldürü oyunu. 'Az Sonraaa'da herkes gerçekle yüzleşiyor ve kahkahalar seyirciyi iktidara taşıyor. Ünlüler kaçıyor, gazeteciler kovalıyor.

'Az Sonraaa'da magazin dünyasının ünlüleriyle gazeteceiler buluşuyor. Hem de ne buluşma. Büyük buluşma, büyük kapışma. Halka mal olmuş ünlülerin özel yaşamları nerede başlıyor, nerede bitiyor? Biz bu özel yaşamları niçin merak ediyoruz? “Magazinciler kendilerini ünlülerin yerine koysaydı, ünlüler magazincileri anlamaya çalışsaydı” derken; ortalık birden karışıyor ve kimin haklı olduğuna seyirciler karar veriyor.

Haberler mi kipleri, kişiler mi haberleri meşhur ediyor. Birileri kaçıyor, birileri kovalıyor! Köşe kapmaca hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Çılgın bir koşturmaca, baç döndürücü bir tempo. Kahkaha duvarını aşmak istiyorsanız 'Az Sonraaa'yı kaçırmayın.

www.maskyapim.com

False