GeriAlışveriş Avon’la Argan Yağı Serisi evinizde!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Avon’la Argan Yağı Serisi evinizde!

Avon’la Argan Yağı Serisi evinizde!

Saçınızdaki mucizeyi keşfedin!

Uzun yıllardır kadınların güzellik dünyasına yön veren Avon, Advances Techniques markalı saç bakımı ürünlerine yepyeni Argan Yağı Serisi’ni ekliyor. Argan yağı serisi; şampuan, saç kremi ve besleyici serumuyla saçlarınıza hak ettiği güzelliği, çekiciliği ve ışığın evlerinize getiriyor!

Argan Yağı Fas’ın güneydoğusundan elde edilen dünyanın en değerli doğal yağlarından biridir. Advances Techniques Argan Yağı Serisi ile saçınızı sadece 3 kolay adımda besleyip güçlendirebilirsiniz. Şampuan, saç kremi ve serumu uygulayın, saçlarınızı canladırın!

AVON Advances Techniques Tüm Saç Tipleri için Fas Argan Yağı İçeren Besleyici Şampuan: E vitamini ve argan yağı ile zenginleştirilmiş olan bu besleyici şampuan, saçınızı yumuşatır ve kolayca açılmasına yardımcı olur.

AVON Advances Techniques Tüm Saç Tipleri için Fas Argan Yağı İçeren Besleyici Saç Kremi: E vitamini ve argan yağı ile zenginleştirilmiş olan bu besleyici saç kremi, saçınızı nemlendirir, yumuşacık yapar ve elektriklenmesini önlemeye yardımcı olur.

AVON Advances Techniques Tüm Saç Tipleri için Fas Argan Yağı İçeren Durulanmayan Saç Serumu: Nemli saçınıza ugyulayın, her zamanki gibi şekillendirin. Sonrasında daha güçlü, ışıltılı, yumuşak ve ipeksi saçlara kavuşun!

www.avon.com.tr

False