GeriEtkinlikler Avm’lere tıkılmayın, Moms Cafe’ye takılın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Avm’lere tıkılmayın, Moms Cafe’ye takılın!

Avm’lere tıkılmayın, Moms Cafe’ye takılın!

Topraklar, kumlar, tahta kaşıklar ve oyuncaklar arasında bir gün geçirmek isteyenlere

Sıcacık bir ev ortamında, bebek ve çocuklara özel olarak hazırlanmış menüler, birbirinden değişik oyuncaklar, kitaplar, eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmaları ile Kadıköy’de hizmet vermeye başlayan Moms Cafe, tüm anne ve çocukları sınırsız eğlence ve aktiviteye davet ediyor.

Çocuklarınızı alışveriş merkezlerine hapsetmeyin!

Şehrin göbeğinde hem arkadaşlarınızla hem de çocuklarınızla hoşça vakit geçirmek istiyorsanız burası tam istediğiniz gibi bir mekan...

Artık büyük şehirlerde eskiden olduğu gibi komşuya misafirliğe gitmek, akraba ve komşu çocuklarını birlikte oynatmak, “çayın altını yak hemen geliyorum” diye karşı daireye iki adımda geçivermek neredeyse imkansız hale geldi.

Günümüz koşullarında çocukların büyük bir çoğunluğu hafta içi televizyonlara teslim. Hafta sonu gelince de herkes çocuğuyla en yakın alışveriş merkezine doğru yola koyuluyor. Çocuklar oyun alanlarında ya da eğlence parklarında oyun ablalarına teslim ediliyor ve bu süre içerisinde ebeveynler bir iki saat de olsa kafasını dinliyor ve haftanın yorgunluğunu çıkarmaya çalışıyorlar. Peki ama çocuklarımızı bu şekilde televizyon karşısına ya da AVM'lere teslim etmek zorunda mıyız? 

Moms Cafe’de anne ve çocuklar birlikte eğleniyorlar

Anneler çocukları ile birlikte bir şeyler üretsin, beraber kaliteli zaman geçirsin, onlarla gerçekten oynasın ve birlikte bir şeyler üretmenin keyfine varsınlar diye Moms Cafe’yi kurduklarını belirten Elif Küçükparlak ve Defne Yüreğir bu amaçla hizmet vermekten çok mutluluk duyduklarını ve Moms Cafe'de başka bir dünyanın mümkün olduğunu dile getiriyorlar.

O nedenle bu cafede kocaman top havuzları, dev tırmanma duvarları veya kaydıraklar yerine eski bir ağaç ustasının elinden çıkan müthiş oyuncaklar, tahta arabalar, bebek evleri var ve kumlu, topraklı, karton kutulu, tahta kaşıklı, çoraplı, düğmeli atölye çalışmaları düzenleniyor.

Anneler isterse çocuğu oyun köşesine ya da üst katta bulunan oyun odasına gönderebilir, kendi masalarında oturup çayını kahvesini yudumlarken koyu bir sohbete dalabilir, isterlerse çocukları ile birlikte atölye çalışmalarına katılabilirler. 

[fotogaleri=1029]

Moms Cafe’de ne tarz etkinlikler yapılıyor?

Moms Cafe’de her hafta hem çocuklar hem de anneler için çeşitli atölye ve seminerler düzenleniyor.

Doğumgünü partileri veya özel partiler, origami, geri dönüşüm atölyeleri, tüketim kültürüne karşı kendi oyuncak ve diğer gereksinimlerini üretmeye yönelik birçok etkinlik ve atölye çalışmaları düzenleniyor.

Peki, Moms Cafe'nin menüsünde bebekler/çocuklar için neler var?

Bebekler ve çocuklar için ev yapımı çorba, yoğurt, meyve/taze meyve suyu gibi sağlıklı yiyecek ve içecek seçeneklerini bulabilirsiniz. O nedenle evden çıkarken çocuğum dışarıda ne yiyecek diye tasalanıp yanınızda yemek taşımanıza gerek yok. Sizler için de enfes börekler, tatlılar ve çeşit çeşit içecek seçenekleri mevcut.

"Hafta sonu çocuğu eğlendirmek için Avm’lerden başka sanşımız mı var?" diyen annelere sesleniyoruz: Avm’lere tıkılmayın, Moms Cafe’ye takılın!

Adres: Moms Cafe
Süleymanpaşa Sk. No: 30/A Bahriye Kadıköy / İstanbul
Telefon: (533) 482 68 92
Email: bilgi@momscocuk.com
Etkinlik ve seminer duyuruları için Moms Cafe facebook sayfasını beğenin

False