GeriAlışveriş “Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri”

“Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri”

Bu fırsat ile hayalinizdeki mücevhere sahip olabilirsiniz.

Atasay; altın, pırlanta, gümüş ve çelik tutkunlarına kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Kuyum sektörünün markası Atasay, 10 bine yakın ürününü, maliyetine ve hatta bazıları zararına fiyatlar ile satışa sunacak.

Kuyum sektörünün markası Atasay’ın 8- 11 Aralık 2011 tarihlerinde düzenleyeceği “Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri” ile Türkiye’de takısız kadın kalmayacak. Tasarımları kadar imza attığı “ilk”lerle de sektörün öncü markası olan Atasay’ın “Geleneksel Altın Çadır Günleri”nde 3 bin farklı model,10 bine yakın ihraç fazlası ürün sezon sonu maliyetine hatta bazı ürünler zararına fiyatlarla tüketiciler ile buluşacak.

8- 11 Aralık 2011 tarihleri arasında, Atasay’ın Yenibosna’daki Fabrikası’nın bahçesinde düzenlenecek olan “Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri”nde, pek çok ürün maliyetine fiyatlarla satışa sunulacak. Böylece; altın, pırlanta, gümüş ve çelik tutkunlarına, hayallerindeki takıları uygun fiyatla satın alabilmeleri için eşsiz ve kaçırılmayacak bir fırsat sunulacak. Sayısız seçenek ve tarzı aynı çatı altında toplayan Atasay’ın, geçmiş sezon ve ihraç fazlası ürünlerini tüketicileriyle buluşturacağı “Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri’ndeki inanılmaz fiyatlar, herkese hayalindeki takı ve mücevherlere sahip olma imkanı sunacak.

Atasay, kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor

 “Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri”, saat 08:00- 22:00 saatleri arasında açık olacak. Fiyat açısından uygun hediye arayanlar için de kaçırılmaması gereken bir fırsat yaratan “Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri” kapsamında satılacak ürün yelpazesinde; yüzük, kolye, küpe, broş, bilezik, bileklik, set, mini set olmak üzere çok sayıda ürün seçeneği yer alıyor.

“Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri” kapsamında sunulacak fırsatlar, sadece fiyat avantajlarıyla sınırlı kalmayacak. Atasay, ayrıca “Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri” kampanyasının onuruna,  Altın Çadır’dan pırlanta ürün alan herkese, 1- 31 Ocak 2012 tarihleri arasında tüm Atasay mağazalarında kullanabilecekleri “hediye para” armağan edecek. Sadece pırlantalı ürün alışverişlerinde geçerli olacak olan bu fırsat kapsamında, tüketicilere, alışverişlerinin yüzde 25’i tutarında “hediye para” armağan edecek. Tüketiciler, hediye paralarını, hediye paranın ibraz edildiği faturalarıyla, diledikleri Atasay mağazasından 31 Ocak 2012 tarihine kadar pırlanta alışverişlerinde kullanabilecekler.

www.atasay.com/tr

False