GeriAlışveriş Atalar'dan Anneler Günü şıklığı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Atalar'dan Anneler Günü şıklığı

Atalar'dan Anneler Günü şıklığı

Atalar'dan Anneler Günü'ne özel tasarımlar...

Atalar, her yıl olduğu gibi bu yıl da Anneler Günü’ne özel sunduğu fırsatlar ile en şık hediyeyi seçmeye hazır olun! 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nun en çarpıcı tasarımlarını, canlı renk, desen ve detaylar ile gardıroplara taşıyor.

Atalar 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda, modern çizgileri ve canlı renkleri tercih eden anneler için; turuncu, narçiçeği, şeker pembesi, sarı ve zümrüt yeşili tonlar öne çıkıyor. Klasik çizgiden vazgeçmeyen anneler için ise, siyah-beyaz kontrastı, takımlarda, bluz, etek ve pantolonlarda dikkat çekiyor.

Atalar 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda; geometrik desenler, puantiye ve çizgiler ile marin temasının modernize yorumları, elbiseler, kısa ceketler, tulumlar, emprime pantolon ve üstler, pilili uzun etekler ve kısa dar paça pantolonlar öne çıkıyor. Çalışan annelerin tercih edeceği takım elbise, gömlek, pantolon ve eteklerde, ofis şıklığı pastel tonlarla renklendirilirken, dantel kumaşların kullanımıyla, yaratılan kadınsı detaylar dikkat çekiyor. Sıcak yaz günlerinde tercih edilen yıkanmış keten, koton, ipek vual, şifon ve viskonlar ise kadınının şık seçimleri arasında yer alıyor. Ara beden için de geniş bir ürün yelpazesi hazırlayan Atalar, stil sahibi her anneye özel tasarımlar sunuyor.

Atalar 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda yalın çizgiler, canlı renklerle bir araya gelerek sezon trendlerini annenizin gardırobuna taşıyor.

www.atalargiyim.com.tr

False