GeriEtkinlikler Aslan Max Jurassic Land’de!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Aslan Max Jurassic Land’de!

Aslan Max Jurassic Land’de!

Bayramda çocukları sürprizlerle dolu bir eğlence bekliyor.

Bu bayramda çocukları macera dolu bir yolculuk bekliyor. 2011 yılında keşfedilmesi ile birlikte macera ve bilim tutkunu çocukların macera adası olan Jurassic Land, 8-11 Ağustos tarihleri arasında Aslan Max’ın dünyasında çocukları ağırlayarak eğlence dolu bir aktiviteye davet ediyor.

Aslan Max’in macera dünyası bayram boyunca macera adası Jurassic Land’in konuğu olacak. Etkinlik boyunca çocuklar boyama ve lego atölyelerinde hem eğlenip hem öğrenirken Aslan Max ile fotoğraf çektirebilecek. Bu güzel hatıra fotoğraflarını hem dijital hem de baskılı olarak alacak çocukları ayrıca sürpriz hediyeler bekliyor olacak. Aslan Max’ın macera dünyasının çocuklara bir diğer sürprizi ise Aslan Max filminden kareler izleyebilmeleri olacak.

Eğlence dolu bir bayram

Forum İstanbul inşaatı sırasında keşfedilen macera adası Jurassic Land’e gidiş 4D efektleri ile heyecan dolu bir araç olan Juracopter ile sağlanıyor. Adanın uzman rehberleri eşliğinde her yaştan ziyaretçinin hem eğlendiği hem öğrendiği yolculuk, Müze ve Bilim Merkezi ile devam ediyor. Kuluçka Ünitesi’nde yavru dinazorlarla tanıştıktan sonra Veterinerler Ünitesi’nde adanın uzman veterinerlerinden bilgiler almaya devam ediliyor. Adanın en heyecanlı bölgesi ise yüksek güvenlik önemleriyle göze çarpan Vahşiler Ünitesi.

Dev dinozorların size kafesler ardından eşlik ettiği geniş teras ve kafeleriyle de dinlenme ve lezzetli yemek imkânı sunan adada, macera 8-11 Ağustos tarihlerinde yeni konuklarla artarak devam edecek.

Jurassic Land

False