GeriAlışveriş Asgold Micropave ile gelinler ışıldıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Asgold Micropave ile gelinler ışıldıyor

Asgold Micropave ile gelinler ışıldıyor

Uygun fiyatlarla pırlanta ışıltısına mı sahip olmak istiyorsunuz?

Asgold’dan size müjdeli bir haber var. Zirkon taş ile Mikropave tekniğini buluşturan Asgold sayesinde en uygun fiyatlarla en ışıltılı takılara sahip olacaksınız. Hem siz hem de etrafınızdakiler bu muhteşem parıltıyla büyülenecekler.

Her gelinin düğününde pırlanta ışıltısı ile parlaması gerektiğini düşünen Asgold, Micropave yöntemini zirkon taşlara uygulayarak gelinlerin en uygun fiyatlarla ışıldamasını sağlıyor.

Beyaz, yeşil ve kırmızı altın üzerine işlenebilen ve Micropave yöntemi ile tasarlanan ürünlere 0.7-1cm’lik taşlar tek tek mikroskop altında mıhlanıyor. Micropave tekniğinin en önemli özelliği ise ürünlerin en küçük kıvrımlarına kadar taşın mıhlanabilmesi… Micropave koleksiyonuyla ister kendinize ister gelininize ister evlenecek olan tanıdığınıza uygun fiyatlarla arzu ettiğiniz takıyı alabilirsiniz.

Micropave yöntemi ile hazırlanan birbirinden özel pırlanta şıklığındaki zirkon taşlı altın bilezik, yüzük, kolye, küpe, bileklik ve setlere sahip olabilmek için Asgold satış mağazalarına veya Atasay mağazalarına uğramanız yeterli.

www.asgold.com/tr-TR

False