GeriEtkinlikler Armada Teras’ta geleneksel iftar sofrası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Armada Teras’ta geleneksel iftar sofrası

Armada Teras’ta geleneksel iftar sofrası

Sultanahmet Camii ve Marmara Denizi manzarası ile çevrili mekanda unutulmaz iftarlar.

Armada Otel, bir yenilik olarak, 2016 Ramazan ayı boyunca mutfağı İtalyan mutfağının önde gelen temsilcilerinden "Eataly"nin konuğu olarak, Zincirlikuyu'da da İftar menüsü sunacak.

Armada Teras’ta geleneksel iftar sofrası

İftar boyunca masalarda: ''Armada Semaverleri''nden demleme "Çay'' ve Soğuk ''Ahırkapı Şerbeti''.

Günün Çorbası: Her gün dönüşümlü olarak hazırlanan Bademli Patlıcan Çorbası, Taze Naneli Domates Çorbası veya Vezir Çorbası.

İftarlıklar: Hurma, Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin, Bal, Buzda Tereyağı, Armada Mutfağında Yapılmış Reçel Çeşitleri, Tahin-Pekmez, Sucuk, Pastırma, Beyaz Peynir, Kaşar ve Tulum Peynirleri, Zeytinyağlı Sarma, Domates ve Salatalık, Yeşil Biber. Zeytinyağlı Yemek: İmam Bayıldı.

Sıcak İftarlık: Yoğurt Soslu Sebzeli Tepsi Böreği.

Ana Yemek Seçenekleri: "İç Pilavlı Kuzu Tandır'' veya "İç Pilavlı Piliç Topkapı” veya "Dana Etli Hünkâr Beğendi''.

Tatlı: Güllaç veya Vişneli Ekmek Kadayıfı.

Tatlı Masasında: Tel Kadayıf, Şekerpare, Fırın Sütlaç, Peynir Tatlısı, Pişmaniye, Cezerye ve Mevsim Meyveleri.

Armada İkramı: Dondurma arabasında ev yapımı "Tahinli Dondurma"...

Fatih, İST.

False