GeriEtkinlikler Annenize keyifli bir brunch hediye edin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Annenize keyifli bir brunch hediye edin

Annenize keyifli bir brunch hediye edin

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn'da Haliç manzarasına karşı benzersiz lezzetler.

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts bünyesinde faaliyet gösteren otel zincirinin İstanbul’daki en yeni üyesi Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn, 10 Mayıs’ta gerçekleşecek Anneler Günü Brunch’ında Executive Chef Ceyhan Aşcıoğlu’nun hazırladığı zengin açık büfe kahvaltı ve annelere özel sürprizlerle cazip fırsatlar sunuyor. Anneler Günü’nde iki yetişkinle birlikte gelen annelere Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’da Anneler Günü Brunch’ hediye edilecek.

Haliç'in tarihinden ve ruhundan ilham alınarak tasarlanan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn’da 11.00 – 14.00 saatleri arasında başlayacak olan brunch canlı müzik eşliğinde devam edecek.

Anneler Günü’ne özel brunch’tan 0-6 yaş çocuklar ücretsiz yaralanırken, 7-12 yaş arasındaki çocuklaraysa brunch %50 indirimli uygulanacaktır.

Gurme lezzetlerin yeni adresi

Pruva Swiss Grill Restaurant’ın açık mutfağında Başaşçı Ceyhan Aşcıoğlu ve ekibi tarafından hazırlanan Akdeniz mutfağından yaratıcı lezzetler, İsviçre klasikleri ve Türk spesiyalitelerinin farklı sunumları damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor. 90’ı terasta, 146’sı içeride olmak üzere toplam 236 kişi kapasiteli Pruva Swiss Grill Restaurant’da ayrıca 20 kişiye kadar grupları ağırlayabilen özel bir yemek odası bulunuyor.

Lobby Lounge & Bar'da sunulan enfes kokteyller ise misafirlerin günün yorgunluğunu atmasına yardımcı oluyor.

False