GeriEtkinlikler Annenize en güzel kolyeyi siz tasarlayın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Annenize en güzel kolyeyi siz tasarlayın!

Annenize en güzel kolyeyi siz tasarlayın!

Yarışmaya katılın, sürpriz hediye çekini kazanın.

Cevahir Alışveriş Merkezi, 30 Nisan 2013 tarihinde başlayacak Facebook yarışmasında, Anneler Günü için annesine en iyi kolye tasarımını yapan 1 kişiye sürpriz hediye çeki veriyor.

Cevahir İstanbul; Anneler günü için ilginç bir Facebook uygulamasına imza atıyor. Cevahir Alışveriş Merkezi, facebook ziyaretçileri için geliştirdiği uygulama ile annelerine en iyi kolyeyi tasarlayan ve tasarladığı kolyenin altına annesine hitaben en iyi mesajı yazan 1 kişiye Anneler Günü’ne özel sürpriz hediye çeki veriyor.

En iyi tasarıma sürpriz hediye

Yarışmaya katılmak için ziyaretçilerin yapması gereken tek şey: Uygulamaya girip sunulan aksesuarları kullanarak annesine özel kolye tasarlamak ve altına annesine özel mesaj yazarak tasarımını paylaşmak. 30 Nisan 2013 tarihinde başlayacak olan yarışma sonunda jüri tarafından en iyi tasarım ve mesajın yer aldığı kart sahibi seçilerek 1 sürpriz hediye çeki ödülü kazanacak.

Uygulamada tasarlanan kolyeler ve mesajlar e-kart haline getirilip ziyaretçilere annelerine olan sevgilerini sanal olarak paylaşma imkanıda sağlanacak. Ziyaretçiler Cevahir AVM’nin facebook sayfasını takip ederek yarışma takvimine ulaşabilir.

www.facebook.com/cevahiristanbul

False