GeriEtkinlikler Annem Yokken Çok Güleriz!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Annem Yokken Çok Güleriz!

Annem Yokken Çok Güleriz!

Bursa ve Uşak izleyicisi, çok gülecek.

Tiyatro Gerçek’in yeni oyunu “Annem Yokken Çok Güleriz” sahnelenmeye devam ediyor. Oyuncu kadrosu; Hakan Gerçek, Bülent Şakrak, İlker Ayrık ve Makbule Akbaş’tan oluşan oyun, Bursa ve Uşak’ta izleyicisi ile buluşuyor.

Oyun Hakkında Bilgi

Edinburgh Fringe Festivali’nde ödül alan, dünyanın birçok yerinde sahnelenen “Annem Yokken Çok Güleriz”, yaşamın köşeye sıkıştırdığı, hikayesini yitiren, dar gelirli bireylerin aile, baba-oğul ilişkileri ekseninde yeniden kendi hikayelerini kurmaya çabalamalarının, ilginç bir anlatısı.

İrlandalı yazar Enda Walsh’ın Annem Yokken Çok Güleriz oyunu: Memleketi İrlanda’yı yüzleşmesi pek kolay olmayan bir geçmişi geride bırakmak adına terk edip, Londra’ya sığınan ve bu geçmişi uzak tutmak için yeni bir geçmiş üreten bir baba ve iki oğlunu anlatan, hareketli bir kara komedi.Daha iyi bir insan olmak için; daha fazla şiddet. Daha iyi bir aile için; daha da fazla şiddet.

Annem Yokken Çok Güleriz

Denklem

Herhangi bir komedi: %17 anlamsız boşluk + %16 sevgi + %28 saçmalık + 5 sahte gözyaşı + %1 gerçek gözyaşı + %2 trajedi + % 30 komedi + %1 gerçek.

Annem Yokken Çok Güleriz komedisi: % 0 anlamsız boşluk + %4 sevgi(AY ÇG sabiti) + %100 saçmalık + %100 sahte gözyaşı + %0 gerçek gözyaşı + %100 trajedi + %100 komedi + %100 gerçek.

Oyunun Tarihleri

14 Mayıs, 20:30 Bursa Tayyare Kültür Merkezi
26 Mayıs, 20:30 Uşak Karahallı Belediyesi Kültür Merkezi
27 Mayıs, 20:30 Uşak AKM

Oyunun biletleri Biletix’te!

False