GeriEtkinlikler Annelerinizin Saçları İpek Gibi Olsun!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Annelerinizin Saçları İpek Gibi Olsun!

Annelerinizin Saçları İpek Gibi Olsun!

Dermozinc, Anneler Günü için harika sürprizler hazırladı.

Dermozinc Anneler Günü için harika sürprizler hazırladı. 7-8 Mayıs tarihlerinde Carousel ve Palladium AVM’de kurulacak standlarda gerçekleştirilecek Anneler Günü etkinliklerinde annenizi ve sizi sürpriz hediyeler bekliyor.

Kadın ve erkek için farklı formülasyonlara sahip Dermozinc saç dökülmesini önleyici bitkisel losyon, içerdiği birçok doğal ve bitkisel ekstreler, aminoasitler ve vitaminler sayesinde saç kaybından şikayetçi hastalarda, doğal saç döngüsünün olması gereken duruma gelmesini sağlamaktadır.

40’ın üzerinde Alopesi hastası gönüllü ile yapılmış olan klinik testlerle, Dermozinc Saç Dökülmesini Önleyici Bitkisel Losyon’un, saç kaybı oranının normal seviyelere çekilmesini sağladığı, sağlıklı saç ve saç derisi oluşumunu desteklemeye yardımcı olduğu ve düzenli kullanım sürecinde saç dökülmesini % 113 oranında engellediği kanıtlanmıştır.

Dermozinc Saç Dökülmesini Önleyici Bitkisel Losyon, doğal saç döngüsünün olması gereken duruma gelmesine olanak sağlayan ve içeriğinde birçok bileşen, aminoasit ve vitaminleri barındıran kuvvetli, sinerjistik bir komplekstir.

Dermozinc saç dökülmesini önleyici bitkisel losyon tedavi edici nitelikte olup sadece ezcanelerden temin edilmektedir.

www.dermozinc.com

False