GeriAlışveriş Annelere en güzel hediye Renklizebra.com’dan
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Annelere en güzel hediye Renklizebra.com’dan

Annelere en güzel hediye Renklizebra.com’dan

Bebek bakım çantaları, %20 indirimli annelerin beğenisine sunuluyor.

Anneler için özel tasarlanmış ve bebeklerinin tüm eşyalarını rahatlıkla taşıyabilecekleri birbirinden güzel ve sevimli Room Seven bebek bakım çantaları, Anneler Günü’ne özel yüzde 20 indirimiyle Renklizebra.com’da annelerin beğenisine sunuluyor. Room Seven’ın eşsiz ve özgün tasarımlı çantaları ile bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını derleyip toplarken, en tarz ve stil sahibi anne siz olun.

Yaklaşan Anneler Günü için Renklizebra.com, bebek bakım çantalarını, bu güne özel yüzde 20 indirimiyle anne ve anne adaylarının beğenisine sunuyor. Çanta ile uyumlu alt değiştirme minderi, suluk veya biberon için yan cepler, anne cüzdanı için ön cep, arkasında baştan başa fermuarlı kirli çamaşırlar için kullanılacak bir göz gibi özellikler bulunduran çantalar, annelerin ve bebeklerin ihtiyaçlarına göre özel tasarlanıyor.

Renklizebra.com’dan temin edebileceğiniz Room Seven'ın özenle tasarlanmış her biri kendine özgü tasarımlı bebek bakım çantaları işlevsellikleri kadar güzellikleriyle de göz kamaştırıyor. Renk renk, desen desen seçenekleri bulunan çantalardan tarzınıza uygun olanı seçerek, bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını derleyip toplarken en tarz ve stil sahibi anne siz olun.

Anneler için özel tasarım: Şık, rahat ve çok kullanışlı

Room Seven, renklerin, kumaşların ve desenlerin mükemmel uyumu ile en özel bebek çantalarını limitli sayıda siz özel anneler için hazırlıyor. Zengin ve canlı renklerden, eşsiz tasarımlardan oluşan bebek çantaları sizin ve bebeğinizin her şeyini taşıyacak. Tüm modellerde çantayla uyumlu alt değiştirme minderi ve annelerin daha kolay yaşamasını sağlayan çok amaçlı kullanım için bölme ve cepler var. Bu harika ve limitli sayıda çantalardan biri olan 'Uni Fresh Vegetables' modeli ile şıklığınıza şıklık katarak stilinizi yansıtın.

www.renklizebra.com

False