GeriAlışveriş Anneler rahat, bebekler konforlu!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anneler rahat, bebekler konforlu!

Anneler rahat, bebekler konforlu!

Ünlülerin vazgeçemediği Sıt’n Stroll bebek arabası Türkiye’de!

Tek bir hareketle bebek arabasını uçak koltuğuna, mama sandalyesine ya da oto koltuğuna dönüştüren Sit’n Stroll, çok fonsiyonları özelikleriyle Sharon Stone, Jessica Alba, Brooke Burke gibi ünlülerin vazgeçilmezi oldu. Çocuklu ailelerin rahatlığına önem veren Sit’n Stroll artık Türkiye'de!

Bebek arabanızı küçük bir hareketle araç koltuğuna, uçak koltuğuna ve hatta mama sandalyesine dönüştüren fonksiyonel Sit’n Stroll artık Türkiye’de. Bebeğinizin ve sizin rahatınızı düşünen Sit’n Stroll 5’i bir arada özelliği ile birçok avantaj sağlıyor. Çocuğunuzun uçak yolculuklarınızda FAA sertifikalı ve alışkın olduğu koltuğunda sizin yanınızda uçması, yolculuk bitiminde de bu koltuğun bir bebek arabasına dönüşmesi hem zamandan tasarruf ettiriyor hem de büyük kolaylık sağlıyor. Ünlülerin bebekleri için tercihi olan Sit’n Stroll, konforlu çocuk araç koltuğu ve mama sandalyesi olma özelliği ile çocuklu ebeveynler için rahatlığı beraberinde getiriyor.

Özel olarak dizayn edilen fonksiyonel Sit’n Stroll bir çok özelliğinin yanında güvenlik özellikleri ile de dikkat çekiyor. Taksiler gibi çocuk araç koltuğu bulundurmayan araçlarda tek bir hareketle çocuk araç koltuğuna dönüşebilen Sit’n Stroll, araçtan indiğinizde küçük bir hareketle tekrar bebek arabasına dönüşebiliyor. Çocuğunuzla günlük hayatta ve seyahatlerinizde karşılaşabileceğiniz sorunları ortadan kaldıran Sit’n Stroll Türkiye’nin dört bir yanında bulunan AVM’lerdeki Armağan Çocuk Araç Gereçleri ve Oyuncak Mağazalarında satışa sunuluyor.

False