GeriAlışveriş Anneler gününe anlam katacak hediye: Mago Jewelry
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anneler gününe anlam katacak hediye: Mago Jewelry

Anneler gününe anlam katacak hediye: Mago Jewelry

Mago Jewelry mücevhere kattığı eşsiz bakış açısı ile fark yaratıyor.

Adını İtalyanca “sihir” ve “sihirbaz” kelimelerinden alan Mago Jewelry, koleksiyonlarında yer alan dikkat çekici mücevherlerinin yanı sıra kişiye özel olarak da tasarlayabildiği takılar ile kadınların hayatını renklendiriyor. Anneler Gününde annesine özel bir hediye almayı isteyenler için markada seçenek oldukça bol.

BU YIL ANNELER PARIL PARIL PARILDAYACAKLAR!

Anneler gününe anlam katacak hediye: Mago Jewelry

Tasarımın giderek önem kazandığı günümüzde Mago Jewelry mücevhere kattığı eşsiz bakış açısı ile fark yaratıyor. Altın ve pırlantanın birbirlerine uyumundan faydalanan Mago Jewelry’de kadınların keyifle takacakları yüzükler, kolye, küpe, earcuff, şahmeran ve bilezikler mevcut.

Mago Jewelry’nin hali hazırda koleksiyonlarında bulunan takılarının yanı sıra her birinin kişiye özel olacak şekilde revize edilebilir oluşu Anneler Gününde annesine ne hediye alacağı konusunda kararsız kalanlar için de oldukça cazip bir seçenek. Dileyen annesinin gönlünü dikkat çekici bir tasarım ile çalacak. Dileyense sade ve şık bir parça annesinin yüzünü güldürecek. 

Lidyana.com, Ankara S9 Boutique, İzmir, Çeşme Designers of OZ’da satışa sunulan Mago Jewelry Anneler Gününün kuşkusuz en fazla ışıltı saçan hediyeleri arasında yerini alıyor. Markanın Nuruosmaniye’de bulunan ofisinden randevu alıp, tüm Mago Jewelry tasarımlarını incelemek de mümkün.

False