GeriEtkinlikler Anneler Günü’ne özel brunch
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anneler Günü’ne özel brunch

Anneler Günü’ne özel brunch

Crowne Plaza Istanbul Asia’da...

Crowne Plaza Istanbul Asia, 13 Mayıs Pazar Anneler Günü için özel bir program hazırladı. Crowne Plaza Istanbul Asia, tüm anneleri düzenleyeceği Anneler Günü Brunch’ında ağırlayacak.

Crowne Plaza Istanbul Asia, Anneler Günü’ne özel keyifli bir program hazırladı. Crowne Plaza Istanbul Asia’da, şef Levent Arslan tarafından hazırlanan lezzetler eşliğinde annenize güzel bir brunch sürprizi yapabilir, tüm günü ailece keyif içerisinde geçirebilirsiniz.
Crowne Plaza Istanbul Asia’nın Anneler Günü Brunch’ında, Türk kahvaltısının geleneksel çeşitlerinin yanı sıra Dünya mutfağından lezzetler denemeniz de mümkün. Saat 09.30 – 14.00 saatleri arasında düzenlenecek brunch’a eğer anne ve büyükannenizle birlikte gelirseniz büyükanne Crowne Plaza Asia’nın davetlisi olacak. Brunch sonunda tüm annelere mini karanfil buketi sunulacak.

Güzel ve keyifli bir Anneler Günü için annenizi kolunuza takıp Crowne Plaza Istanbul Asia’ya gelin. Eşsiz lezzetler ve hoş sohbetlerle dolu brunch sonrası hemen yanı başındaki alışveriş merkezinden onun için en güzel hediyeleri seçin.

Tel: 0216 585 60 60

www.cpistanbulasia.com

False