GeriEtkinlikler Anneler Günü’nde Go Mongo’ya!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anneler Günü’nde Go Mongo’ya!

Anneler Günü’nde Go Mongo’ya!

Anneler sürprizlere hazırlıklı olun!

Anneler Günü için çok güzel ve özel süprizler Go Mongo’da! Go Mongo’yu tercih eden annelere, ana yemeklerinin yanında bir kadeh şarap veya meşrubat ikram ediliyor. 

“Mongolian Barbeque – Moğol Barbeküsü” konseptinin Türkiye’deki ilk ve tek temsilcisi Go Mongo, Anneler Günü için birbirinden renkli sürprizler hazırladı. Anneler Günü’nde Go Mongo’ya gelen annelere ana yemeklerinin yanında bir kadeh şarap veya meşrubat ikram ediliyor. Go Mongo, bu özel günün fotoğrafını çekerek size hediye ediyor ve annenizle geçirdiğiniz dakikaları fotoğrafınızla ölümsüzleştiriyor.

Go Mongo restoranları, yemeklerinin lezzeti ve konseptiyle misafirlerine Moğolistan’daki geleneksel ziyafetlerin doyumsuz tadını yaşatıyor. Kendi seçtiğiniz karışımı oluşturmanıza olanak tanıyan “Mongolian Barbeque – Moğol Barbeküsü” konseptinin Türkiye’deki ilk ve tek temsilcisi olan Go Mongo’da, açık büfede sergilenen et, sebze, noodle, sos ve baharat alternatiflerinden seçilen karışımlar özel bir sac üzerinde pişirilerek servis ediliyor. Tavuk, hindi, dana ve kuzu eti seçeneklerinin yanı sıra 25 çeşit sebze de açık büfede sunulan yiyecekler arasında yer alıyor. Değişik lezzetler oluşturmakta en büyük farkı yaratan 20 çeşit sostan seçilecek alternatiflerin karıştırılmasıyla oluşturulan ve “Mongolian Barbeque” usulü hazırlanan yemeklerde neredeyse sonsuz bir çeşitlilik yakalamak mümkün!

False