GeriEtkinlikler Anne adaylarını bilgilendirecek seminer
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anne adaylarını bilgilendirecek seminer

Anne adaylarını bilgilendirecek seminer

Uzman Psikolog Pınar Mermer, merak ettiğiniz sorulara ışık tutacak.

Anne adaylarına ve annelere ihtiyaçları olacak bilgileri sağlamak üzere kurulan İnternet Anneleri Akademisi, ilk workshop etkinliğini Uzman Psikolog Pınar Mermer ile gerçekleştiriyor.

“Bebeğimize fiziksel olarak hazırlanıyor onu iyi karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz. Peki ilk veya ikinci kez bunu yaşayacak olsak da bebek sahibi olmaya psikolojik olarak yeterince hazirlanabiliyor muyuz? Anne karnındayken bebeğimle bağ kurabilir miyim? Nasıl bir ebeveyn olmak istiyorum? Doğum sonrası depresyon beni de bulur mu? Zor zamanlar için nasıl stratejilerim olmalı? Baba bebekle nasıl bağ kurar? Gebelikte ve ilk yıl stres yönetimi nasıl olmalı?” gibi soruların yanıtlarına ve daha pek çok faydalı bilgiye ulaşabilecekleri workshop’a isterseniz tek olarak, isterseniz eşinizle birlikte katılabilirsiniz.

17 Şubat Pazar günü Deal Plaza’da (Esentepe/İstanbul) gerçekleşecek olan workshop 13.00’te başlayıp 17.00’ye kadar devam edecek. Gerçek katılımcıların yanısıra, online katılımcılar da bilgisayar ya da akıllı telefon bağlantısı ile kabul edilecek. Workshop’a kayıt ve ayrıntılı bilgi için info@internetanneleri adresine mail atabilir ya da 0532 782 31 55 no’lu telefonu arayabilirsiniz.

Tarih: 17 Şubat 2013 Pazar / 13.00-17.00

Mekan: Deal Plaza - Dergiler Sk. No:25 Esentepe/ISTANBUL

False