GeriAlışveriş Anne adaylarına en güzel iç giyim!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anne adaylarına en güzel iç giyim!

Anne adaylarına en güzel iç giyim!

Anne ve anne adayları için özel olarak üretilen iç giyim modelleri...

Anne adayları ve yeni annelerin kullandıkları iç giyim ürünlerinin, pijamaların rahatlığı ve sağlıklı olması çok önemli. Çocuklarınızın olduğu kadar sizin de sağlığınızı ve rahatınızı düşünen kidycity.com’da anne ve anne adayları için özel olarak üretilen iç giyim modelleri, pijamalar ve gecelikler bir tık uzağınızda...

Hamilelik annenin vücudunu toptan değiştiren bir süreç! Bu dönemde bedeninize uygun doğru iç çamaşırı tercih etmenin sonrasındaki sarkmaları büyük oranda önlediğini biliyor muydunuz? Hamilelikte karnınızdan daha önce göğüsleriniz büyüyor. Eğer bu dönemde bedeninizle uyumlu, destekleyici bir sutyen kullanmazsanız sonrasındaki sarkmalar kalıcı olabiliyor.

Hamilelikte doğru külot seçimi ise hem sizin hem de bebeğinizin sağlığı açısından önemli. Sentetik maddelerle üretilmiş iç çamaşırı giymekten bu dönemde özellikle kaçınmalısınız. Ayrıca belinizi ve sırtınızı kavrayan hamile külotları hamilelik sürecinizi daha az sıkıntıyla atlatmanızı sağlayabilir. Gecelik ve pijama seçiminde de aynı şekilde %100 pamuklu malzemeler tercih etmek gündelik hayatınızı rahatlatan bir faktör olacak.

Elbette rahatlık ve sağlık, şıklıktan ödün vermek anlamına gelmiyor. Kidycity.com’da birbirinden renkli, şık ve modaya uygun ürünler bir arada bulunuyor. Sağlığı, rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşamak isteyen hanımlar, mutlaka kidycity.com’u ziyaret edin!

False