GeriEtkinlikler Ankara'da Narnia Günlükleri!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ankara'da Narnia Günlükleri!

Ankara'da Narnia Günlükleri!

Her yaştan çocuğa yönelik bir oyun.

Brita Kutchmy’nin yazdığı Çağman Pala’nın dilimize çevirdiği, Işıl Kasapoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı her yaşta çocuğa yönelik Narnia Günlükleri 17 Nisan Pazar günü Ankara Çayyolu Cüneyt Gökçer Sahnesi’nde izlenebilecek.

Dekor ve giysi tasarımı Hakan Dündar, ışık tasarımı Ersen Tunççekiç, müzik Kemal Günüç, dans düzeni Maral Cerenoğlu, koro çalıştırıcısı Yunus Emre Özorhon, makyaj Eti Motola tarafından yapılan oyunda: Ünsal Coşar, Emre Erçil, Şirin Çetinel, Aysın Işımer, Suat Karausta, Sabri Özmener, Tolga Tecer, Zeynep Yasa, Deniz Yılmaz, Çağlar Maçkalı, Eşref Ergü Pişirici, Doğuş Kasım Ateş, Volkan Biçer, Zeynep Bakkalcı, Şafak Ceylan, Zerrin Çağlar, Anıl Çıggın, Semih Davetçi, İpek Demir, Serap Engin, Nihal Erdoğan, Onur Ertem, Bora Godri, Merve Gül, Sanem Gamze Gülşen, Ayşe Pelin Gün, Eren Gündüz, Buket Kaçar, Dilan Kart, Burcu Keleş, Atilla Kılıç, Ekin Öner, Emre Ön, Nagehan Öztürk, Burcu Özcan, R. Mert Özcan, Damla Paksoy Vural, Burcu Pekkaya, Serkan Sarıkaya ve Berna Yılmaztürk rol alırken orkestra: Kemal Günüç, Mustafa Cihan Aslan, Hasan Yiğit Bakkalcı, Döndü Dulkadir, Yunus Emere Öztürk, Sabina Velieva Ertem ve Ercan Yavuz’dan oluşuyor.

Oyunun Konusu

“ Aslan, cadı ve dolap; gizemli neşeli, sihirli bir masal. Konuşur burada hayvanlar; yürür ağaçlar. İnanılmaz olaylar burada. Bu sihirli ülke Narnia; kaplıydı sonsuz kar ve buzla. Hükmetmek için kötü bir cadı, değneği ile bunu yaptı. Ama sonra kral aslan geldi; her şey sonunda yoluna girdi. Bütün kötü büyü bozuldu; aslan kükredi, cadı uçtu.” 

False