GeriEtkinlikler Altındağ’da Kadına Şiddet!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Altındağ’da Kadına Şiddet!

Altındağ’da Kadına Şiddet!

Kafes Arkasında adlı oyun Ankara'yı sallayacak.

Müsahipzade Celal’in yazdığı Münir Canar’ın yönettiği Ankara Devlet Tiyatrosu’nun yeni oyunu “Kafes Arkasında”, şubat ayında  Altındağ Tiyatrosu’nda sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.

1 – 11; 21 – 26 Şubat tarihleri arasında da Altındağ Tiyatrosu’nda sahnelenecek oyun için rejisör Münir Canar: - “Kadına şiddet, kadına baskı, kadına ölüm… Günümüzün en önemli toplumsal sorunlarından biri bu dehşet tablosu… Musahipzade yıllar önce yazmış: Kadınlar “Kafes Arkasında”yı… Yüzyıllar öncesinden; yüzyıllar sonrasına değişen bir şey yok. Sizlere kara bir komedi sunuyoruz! Arif olan anlaya ve dahi bir şeyler yapıla…” diyor.

Dekor tasarımı H. Güven Öktem, kostüm tasarımı Sevgi Türkay, ışık tasarımı Burhanettin Yazar tarafından hazırlanan oyunun; müzikleri Kemal Günüç’e, koreografisi Deniz Çığ’a ait. Yönetmen yardımcısı Ulaş Ersoy.

Oyunda: İsmet Numanoğlu, Caner Gezener, Cengiz Uzun, Özgür Öztürk, Ergin Özdemir, Teoman Gülen, Özgür Cengiz, Tunç Yıldırım, Ulaş Ersoy, Pervin Ünalp, Eda Yılmaz Yener, Selma Bayraktargil, Eda Aydınlı, Eylül Aktürk, Rıza Eliaçık, Savaş Tamer, Erdal Karakurt, Özgür Günay, İbrahim Korumaz, Burak Aksoy, Petek Ocakçı, Ayça Korumaz, Semra Morgil, Eda Hakoğlu, Figen Özdemir, Korhan Enis Yavuz, Mehmet Tolga Günay ve Suzan Arslan rol alıyor.

www.devtiyatro.gov.tr

False