GeriSağlık Alkali su ile yaza fit bir vücutla girin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Alkali su ile yaza fit bir vücutla girin

Alkali su ile yaza fit bir vücutla girin

Yazı daha formda bir vücutla karşılamak için bunlara dikkat!

Yaza girerken daha iyi bir bedene sahip olmak isteyenler daha çok hareket etmeli, alkali su içmeli ve gıdaları mümkün olduğu kadar basitleştirerek tüketmelidir.

Daha iyi bir bedene sahip olmak için bol bol hareket etmek ve sağlıklı beslenmek gerekiyor. Özellikle yaza girerken spor yapmak çok önemli. Havaların ısınmasıyla birlikte insanlar yürüyerek, koşarak ya da spor salonuna giderek mutlaka hareket etmeli. Hareket edildiğinde vücudun içindeki hormonlar ve enerji değişiyor. Ayrıca kişinin iştahı da azalıyor. Bir insanın bedeninin mutlu olabilmesi için yapması gerekenlerin ilki yemek yemek, ikincisi ise spor yapmak. Eğer spor yapılmazsa daha çok yemek yenir. O nedenle spor yapan kişiler, hızlı bir şekilde fit ve sağlıklı bir bedene sahip olurlar. Sadece günde 1 saat tempolu yürüyüş yapılsa bile yeterli.

Alkali su ile forma girin!

Günde en az 2 ya da 3 litre su içmek gerektiğini belirten Op. Dr. Bülent Cihantimur, alkali su tüketmenin faydalarına dikkat çekti. Suyun alkali olması, metabolizmayı tüketilen ürünlerle daha uyumlu hale getiriyor. Yediğimiz ürünlerin metabolizmamızla daha uyumlu olması için alkali su tüketmemiz gerekiyor. Alkali su olarak satılan ürünleri tercih edebileceğimiz gibi, suyumuzu nasıl alkali yapabileceğimize dair basit önerileri de uygulayabiliriz. Ayrıca sebze ve meyve ağırlıklı gıdalarla beslenip doğal gıdaları birbirine karıştırmadan yiyenler daha kolay ve hızlı kilo verebilirler. Herkesin bildiği gibi şeker, ekmek ve tatlıların hepsinden uzak durmak gerekiyor.

İHA

False