GeriEtkinlikler Alışverişe Yelken Açın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Alışverişe Yelken Açın!

Alışverişe Yelken Açın!

Hem alışveriş yapın hem kazanın!

Bursa’da yepyeni kampanyalarla ilk ve tek outlet olan alışveriş merkezi As Merkez Outlet  kazandırmaya devam ediyor.

En hesaplı alışverişin adresi As Merkez Outlet, dört aylık kampanya sonunda dört kişilik yatak kapasitesi olan şık bir yelkenli tekne hediye edecek.

Müşterileri için her zaman en iyisini düşünen, cazip fiyat avantajları ve düzenlediği kampanyalarla her zaman kazandıran As Merkez Outlet, yepyeni bir kampanyanın startını veriyor. 2011 yılında, hesaplı alışverişin tek adresi As Merkez Outlet'ten yapacağınız alışveriş, size harika bir Gökmarin QS 21 yelkenli tekne kazanma şansı sunuyor.

Farklılık Ön Planda!

Her zaman farklı ve ses getiren kampanyalara imza atmayı hedeflediklerini belirten As Merkez Outlet Genel Müdürü Fahir Çam, “As Merkez Outlet olarak ziyaretçilerimize fırsatlar sunmaya, fark yaratmaya, sürpriz yapmaya devam ediyoruz. 2011 yılında Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarını kapsayan 4 aylık kampanyamızda “Alışverişe yelken açın” sloganı ile ziyaretçilerimize yelkenli tekne vereceğiz. Misafirlerimiz hem As Merkez Outlet’in fırsatlarla dolu dünyasında en hesaplı alışverişin tadını çıkartacak hem de 4 kişilik yatak kapasitesi olan şık bir yelkenli tekne kazanma şansı yakalayacak” dedi.

False