GeriAlışveriş Alışveriş çılgınlığı Türkiye’de!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Alışveriş çılgınlığı Türkiye’de!

Alışveriş çılgınlığı Türkiye’de!

Amerika’daki internet sitelerinden online alışveriş yapmak isteyenlere...

Amerika’da her yıl yaşanan alışveriş çılgınlığı Kara Cuma ve Siber Pazartesi, Amerikadaniste.com ile Türkiye’de de yaşanıyor. Kullanıcılar Amerikadaniste.com ile Amerika’daki online alışveriş sitelerindeki Kara Cuma ve Siber Pazartesi indirimlerinden yararlanabiliyor.

Amerika’da her yıl yaşanan indirimli alışveriş çılgınlığı Kara Cuma (Black Friday) ve onun online alışverişe taşınmış hali Siber Pazartesi (Cyber Monday) fırtınası Amerikadaniste.com ile Türkiye’de de hissedildi. Bu yıl 29 Kasım’daki Kara Cuma ve 2 Aralık’taki Siber Pazartesi’nin de etkisiyle Amerikadaniste.com’un Aralık ayının başında Amerika’dan Türkiye’ye günde ulaştırdığı paket sayısı diğer zamanlara oranla yaklaşık yüzde 70 arttı. Amerikadaniste.com’un verilerine göre, Türkiye’ye ulaştırılan siparişlerin çoğunluğunu kıyafetler, iç giyim ürünleri, bebekler için ürünler, ayakkabılar, aksesuarlar, tabletler ve oyun konsolları oluşturdu.

Amerikadaniste.com, Amerika’daki internet sitelerinden online alışveriş yapmak isteyen internet kullanıcılarına, Amerika’da bir posta adresi sağlıyor. Üyelerin Amerika’daki bu posta adresine ulaşan siparişleri, sitedeki “Gönder” butonuna bastıkları anda yola çıkıyor ve hızlı kargo sayesinde ortalama 2-3 iş günü içinde Türkiye’ye gelerek adreslerine teslim ediliyor. Amerikadaniste.com, konusunda uzman üye hizmetleri ve operasyon ekibiyle alışverişlerle ilgili tüm soru ve sorunlarda üyelerine yardımcı oluyor.

False