GeriEtkinlikler Alaçatı’nın en güzel butik otelleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Alaçatı’nın en güzel butik otelleri

Alaçatı’nın en güzel butik otelleri

Mavi ve yeşilin harmanlandığı Alaçatı’da nerede kalacağınıza karar veremediniz mi?

Tatilcilerin son yıllardaki gözdesi Alaçatı! Festivaller, deniz, kum, güneş ve sevecen insanlarıyla uzun bir zaman tatilcilerin gözdesi olmaya devam edeceğe benziyor. Peki, hem doğanın hem de tarihin harman olduğu Alaçatı’da nerede kalınmalı? İşte Alaçatı’nın en şirin ve en güzel butik otelleri…


Viento Alaçatı Hotel

Alaçatı’nın en güzel butik otelleri

Viento Alaçatı Hotel, bir konak ve 22 odadan oluşan butik kompleksinde 150 yıllık tarihi Alaçatı müdavimleriyle buluşturuyor. Temmuz’da kapılarını misafirlerine açan Viento Alaçatı Hotel, Levanten Nino Hanım’a teslim ettiği mutfağı, Türkiye’nin dört bir yanından gelen doğal lezzetleri ve bahçesinde sunduğu jakuzi keyfiyle hem damak zevki hem konfor vaat ediyor.

Viento Alaçatı Hotel’in hikayesi, geçmişi 1850’li yıllara dayanan; Arnavut, Boşnak, Selanik, Girit ve Kavala’dan gelen göçmenlerin yaşadığı Rum konağı ve evlerin, 3 yıl önce İzmirli iş kadını Figen Erbaş tarafından satın alınması ile başladı. İlk 2 yıl konakta ailesiyle birlikte yaşayan Figen Erbaş, geçtiğimiz yıl konağı ve evleri otel olarak hizmete açmaya karar verdi. Ege kültürünün vazgeçilmez öğeleri samimiyet ve rahatlık ön planda tutularak restore edilen konak ve evler Temmuz’da Alaçatı tutkunları ile buluştu.


Roka Hotel

Alaçatı’nın en güzel butik otelleri

Alaçatı’nın merkezine yürüme mesafesinde, denizden ve sörf merkezlerinden sadece 3 km uzaklıkta bir taş otel.


Ev Bharat

Alaçatı’nın en güzel butik otelleri

Tarihi evlerin sembollerinden sayılan yüksek tavanlı bir girişin ferahlığında “hoş geldiniz” diyor Ev Bharat. Galeri katında bulunan odaların üçü terasa açılırken, cumbalı oda Alaçatı’nın doğal yapısıyla dikkat çekiyor. Bahçeye açılan ‘özel’ oda ise taş duvarlarıyla mekanda yaşanmışlığı hissettirirken, bahçe ve doğanın renkleriyle sizi buluşturuyor. Tüm odalar iki kişilik düzenle dekore edilirken, banyolar hijyen kurallarına göre tasarlanmıştır.


Derin Konak

Alaçatı’nın en güzel butik otelleri

Alaçatı’da zeytin ağaçları arasında 14 özel çiçekten ilham alarak tasarlanan 14 özel oda hayal edin. Zambak, Lilyum, Frezya, Açelya, Lale, Manolya, Bambu, Nar, Gizli Bahçe, Mimoza, Begonvil, Defne, Orkide ve Lotus. Sizin odanız hangisi?


Sultan Konak

Alaçatı’nın en güzel butik otelleri

Alaçatı’da en yeni butik otellerden olan Sultan Konak, geçmişle bugünü harmanlayarak, huzurlu ortamında sizlere eşsiz bir tatil keyfi sunuyor.

False