GeriEtkinlikler Akmerkez’de 23 Nisan coşkusu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Akmerkez’de 23 Nisan coşkusu

Akmerkez’de 23 Nisan coşkusu

Etkinliker bu hafta sonu başlıyor.

Akmerkez, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklara özel hazırlanan etkinlikler ve Eyüboğlu Eğitim Kurumları Büyük Orkestrası’nın konseri ile karşılamaya hazırlanıyor!

Renkli taşlar etkinliği

Akmerkez’in küçük misafirleri, “Çocuk Etkinlikleri” kapsamındaki “Renkli Taşlar” atölyesinde taşları hayallerinin renklerine boyuyorlar. 21 Nisan Cumartesi günü etkinliğinde çocuklar boyadıkları taşları dilerlerse masa süsü veya kağıt tutacağı gibi objeler şeklinde de kullanabilecekler. 21 Nisan’da düzenlenen Renkli Taşlar etkinliği, 14:00-16:00 saatleri arasında Akmerkez Food Court’da gerçekleştirilecektir.

Küçük Çiftçiler etkinliği

22 Nisan Pazar günü düzenlenecek etkinlikte çocuklar çiftçi oluyor. Etkinlik kapsamında buğday çimi yetiştirmeyi öğrenen çocuklar, “buğday çimi suyu”nun araştırmalarla kanıtlanmış faydalarını keşfe çıkacak. 22 Nisan Pazar günü düzenlenen Küçük Çiftçiler etkinliği, 14:00-16:00 saatleri arasında Food Court’da gerçekleştirilecektir.

23 Nisan etkinliği

Gün boyu sürecek etkinliklerle 23 Nisan sevincini Akmerkez’de yaşayacak olan çocuklar, yaşıtlarıyla bir arada şenlik havasında bir gün geçirecek. 23 Nisan Pazartesi günü Akmerkez’in küçük dostları eğlenceli atölyeler kapsamında saat 13.00’den itibaren Food Court’da buluşacaklar. Her yıl olduğu gibi bu yıl da E Blok Alt Çarşı’da saat 16.00’dan itibaren misafirlerle buluşacak Eyüboğlu Eğitim Kurumları Büyük Orkestrası, eşsiz müzik ziyafeti ile dinleyenlere keyifli saatler yaşatacak.  

Akmerkez iletişim

False