GeriAlışveriş Akay Geliklik'ten “Özel Depo Günleri”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Akay Geliklik'ten “Özel Depo Günleri”

Akay Geliklik'ten “Özel Depo Günleri”

Gelinlik seçerken buraya uğramadan geçmeyin!

Akay Gelinlik size “Özel Depo Günleri” ile çok özel fiyatlarla birbirinden güzel gelinlikler sunuyor.

İki kişinin hayatlarını birleştirmeye karar verdiği, hayattaki en özel günlerden biri evlilik anı… Mutluluğa atılan ilk adımda her şeyin kusursuz olmasını istemek gelin ve damat adaylarının en doğal hakkı. Rüya gibi bir düğün organizasyonu için mekan, davetiye, dekorasyon derken en önemli sıkıntı bütçeye göre planlama yapabilmek.

Konu evlilik hazırlıkları olunca listenin en başında tabii ki gelinlik yer alıyor. Gelin adayları hayallerindeki gelinliğe sahip olabilmek için çok çaba sarf etse de bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor… İşte 1974 yılından beri gelinlik denilince ilk akla gelen isim olan Akay tam da bu nokta da yeni evlenecek çiftlere çok özel bir imkan sunuyor.

Akay Gelinlik’in “Özel Depo Günleri”ne uğramadan evet demeyin

Geleneksel, modern ya da alışılmışın çok dışında… Mutluluğa giden ilk adımda evet demeden önce pek çok gelin adayının rüyalarını süsleyen Akay Gelinlik modelleri, “Özel Depo Günleri” kapsamında görücüye çıkıyor. 2013 yılının en çok tercih edilen modelleri, tül ve dantelin hakimiyetini sürdürdüğü, payet, boncuk işlemeli etekler ve farklı duvak çeşitleriyle “Özel Depo Günleri” 22-24 Kasım 2013 tarihleri arasında Akay Gelinlik’in Kuyumcukent’teki Premium mağazasında.

Bu özel indirimden faydalanabilmek için yapmanız gereken tek şey Akay Premium mağazasından randevu almak. Sonrasında tam da hayal ettiğiniz gibi bir gelinliğe uygun fiyatlarla sahip olabilmek için “Özel Depo Günleri”nden faydalanabileceksiniz.

Özel Depo Günleri randevu için: 0212 603 21 15

www.akay.com.tr


Akay Geliklikten “Özel Depo Günleri”


Akay Geliklikten “Özel Depo Günleri”


Akay Geliklikten “Özel Depo Günleri”


Akay Geliklikten “Özel Depo Günleri”

False