GeriEtkinlikler Ailenizle birlikte gerçek bir tatil!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ailenizle birlikte gerçek bir tatil!

Ailenizle birlikte gerçek bir tatil!

Anadolu Yakası’nın gözdesi WyndhamIstanbul Kalamış Marina…

İstanbul’u yepyeni bir deneyimle tanıştıran Wyndham İstanbul Kalamış Marina, konumu ve sunduğu olanaklarıyla tatilini İstanbul’da geçiren, hafta sonu kaçamaklarını seven ailelere keyif dolu dakikalar sunuyor. Ebeveynler, gençler ve annelerinin yanından ayrılmak istemeyen minikler için renkli alanlarla şehrin merkezinde gerçek bir tatil deneyimi yaşatmak için sizi bekliyor!

Gözlerinizi Marmara Denizi’nin mükemmel manzarasına açmanıza imkan sağlayan aile odaları, Kalamış Marina’nın dingin ruhunu tatilinize katan özel atmosferi, Bağdat Caddesi, alışveriş ve eğlence merkezlerine yürüme mesafesindeki konumu, minik misafirlerine sunduğu renkli alanları ile WyndhamIstanbul Kalamış Marina ailenizle birlikte geçireceğiniz en güzel tatiliniz için tüm detayları düşündü!

Çocuğunuzla birlikte spor yapın

WyndhamIstanbul Kalamış Marina bünyesinde hizmet veren Shape Club, çocuklara özel spor konsepti Shapethe Kids ile tamamen çocuklar için tasarlanan bir spor merkezi sunuyor. Özellikle spordan vazgeçemeyen anne babalar için vazgeçilmez bir teklif sunan Shapethe Kids, konusunda uzman eğitmenleri, benzersiz donanımı, bedensel gelişimi destekleyen grup dersleri ile çocuğunuzun bedenine ve ihtiyacına göre spor yapmanın ayrıcalığını yaşatıyor. 

Anneler SPA’da, çocuklar kreşte!

Tatilin tadını tam anlamıyla çıkarmak, Blue HarmonySpa’da tüm yorgunluğunuzu atarken ruhunuzu da dinlendirmek isterseniz çocuğunuzu oyuncaklar ve boyama kitaplarıyla dolu Shape Club kreşine bırakmanız yeterli! Çocuğunuzu bakıcısı ile bırakabileceğiniz özel kreş sayesinde siz dinlenirken çocuğunuz da boyama kitapları, oyuncaklar ve Wii oyunları gibi imkanların bulunduğu kreşte eğlencenin tadına varabiliyor.

Ailece sağlıklı havuz keyfi

Serinlemenin en sağlıklı yolunu sunan WyndhamIstanbul Kalamış Marina havuz temizliğinde klor kullanmıyor. Renksiz ve kokusuz dezenfektan yöntemiyle sağlıklı serinliğin tadını doya doya çıkarmanızı sağlayan otelin bahçe katındaki havuzu ise çocuklu aileler için ideal bir eğlence alanı sunuyor.


  

Ailenizle birlikte gerçek bir tatil


  

Ailenizle birlikte gerçek bir tatil


Ailenizle birlikte gerçek bir tatil


Ailenizle birlikte gerçek bir tatil

False