GeriEtkinlikler Ailelerin tercihi çocuk dostu 10 otel
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ailelerin tercihi çocuk dostu 10 otel

Ailelerin tercihi çocuk dostu 10 otel

Yaz tatili için henüz plan yapmamış olanlarınızı böyle alalım...


1. SUENO OTEL DELUXE BELEK

Ailelerin tercihi çocuk dostu 10 otel

Sueno Deluxe Belek, Lolipop Çocuk Kulübü ile sadece yetişkinlere değil çocuk ve gençlere de keyifli bir tatil imkanı sunuyor. 1.500 metrekarelik iki katlı mini club; 2.500 metrekareden oluşuyor. İçinde her yaşa hitap eden futbol, basketbol, voleybol sahaları, çocuk parkı, su parkı, çocuk havuzu ve bebek havuzunun bulunduğu terası, sadece çocuklara özel aqua park, çocuklar için dizayn edilmiş ve sağlıklı yiyeceklerin bulunduğu bir çocuk restoranı ve yine 2016 yaz sezonunda misafirlerin kullanımına açılacak sahil oyun parkı bulunuyor.

Sueno Deluxe Belek’te çocuklar ve gençler için özel olarak dizayn edilmiş 5.500 metrekarelik ve içinde bowling alanı, 7D sinema ve birbirinden eğlenceli oyun ve oyuncakların bulunduğu kapalı bir eğlence merkezi de bulunuyor. Dev Eğlence Merkezi’nin içinde macera odası, kütüphane, sinema, uyku odası, bale salonunu ve yaş gruplarına göre ayrılmış aktivite odaları yer alıyor.

BELEK, ANTALYA


2. HİLTON DALAMAN SARIGERME RESORT&SPA

Ailelerin tercihi çocuk dostu 10 otel

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA, küçük misafirlerinin de vazgeçilmezi olmaya aday!

• 0-3 yaş HappyBabies Oyun Odası'nda kendileri için özel yumuşacık minderler, oyuncaklar ve soft bebek karuseli ile oynayarak büyüyen HappyBabies,
• 4–7 yaş grubu çocuklarınıza göre tasarlanmış ve kişisel gelişimlerine yardımcı aktivitelerin yapıldığı özel Groovy Kidz,
• 8–10 yaş grubu çocuklarınızın ilgisini çekecek ve Carpi Kidz Paradise’dan ayrılmak istemeyecekleri oyun ve yarışmaların düzenlendiği Cool Kidz,
• Ayrıca el becerileri gelişimi için; pizza, kurabiye, kek, meyve salatası yapımı,
• Bedensel gelişimler için; spor olimpiyatları, havuz ve plaj oyunları, oyun parkı aktiviteleri,
• 2 – 12 yaş aralığındaki çocuklar için ücretli bebek bakıcısı hizmeti ve tüm küçük misafirler için Carpi Kidz Paradise içinde bulunan çocuk restoranı, hizmetinizde...

MUĞLA, BODRUM


3. LYKIA WORLD

Ailelerin tercihi çocuk dostu 10 otel

Çocuklar, Mini Club’te etrafta koşuştururken, oyun oynarken, film izlerken, el sanatları faaliyetleri ya da spor yaparken memnun olacaklar.

Mini Club ve Genç Klübünde havuz eğlencelerinden yüz boyamaya, sinema saatinden el sanatlarına ve spor aktivitelerine kadar küçük büyük tüm çocuklara uygun bir aktivite bulunuyor. Tüm aktiviteler tesis sınırları içerisinde olup, tam eğitimli, yabancı dil konuşabilen profesyonel bir ekip tarafından yaptırılıyor.

Mini Club (4-8 yaş), Max Club (9-12 yaş)

Aktiviteler: yüz boyama, iç ve dış mekan oyunları, masa oyunları, havuz oyunları, pizza ve fırın, macera oyunları, mini disko, sinema (Ücretsiz)

Genç Kulübü (13 – 17 years)

Aktiviteler: Turnuvalar, futbol, okculuk, dart, plaj voleybolu, PS3, Wii, Sinema, masa oyunları ve DJ dersleri

Hizmet Saatleri: 09:00 – 24:00

MANAVGAT, ANTALYA


4. HILLSIDE BEACH CLUB

Ailelerin tercihi çocuk dostu 10 otel

Burası 4 ila 7 yaş arasındaki çocuklarla ilgilenmek üzere eğlenceli etkinlikler sunan güvenli bir yer... Profesyonel eğitim almış ekip beş dilde konuşur ve çocukları gün boyunca eğlendirerek mutlu eder.
KidSide (çocuk kulübü) Olanakları ve Programları: Kulüp içinde özel bir alan, 2 özel havuz, 4 su kaydırağı, kumluk oyun alanı, özel kilitli dolaplar, elişi masaları, oyun alanı, internet alanı, etkinlik saatleri, mini disko, mini basketbol, mini futbol ve dahası…

FETHİYE, MUĞLA


5. RIXOS PREMIUM

Ailelerin tercihi çocuk dostu 10 otel

Rixos Premium Belek'te çocuklar için de harika olanaklar var. Rixy Club; aynı yaş grubundan çocukların bir arada olduğu, özel programlar ve aktivitelerle eğlenirken öğrendiği bir dünya. Rixos Premium Belek Rixy Club'ta çocuklar için özel restoran, su kaydıraklı çocuk havuzu, sanat atölyesi, playstation odası, küçük yaş gruplarına özel dizayn edilmiş oyun odası, uyku odası, çocuk şovları, mini amfitiyatro ve özel sinema bulunuyor.

Ayrıca 13-17 yaş grubu gençler için de özel bir aktivite programı uygulanıyor.

• Resim dersi: Çocuklar yeteneklerini Rixy Club'ta keşfedecek...
• Rixy Beach: Küçük misafirlerin tüm ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan özel sahil.
• Sanat atölyesi: Uzman eğitmenler eşliğinde el işi ve resim dersleri verilmektedir.
• Rixy Farm: Çocuklara doğa bilinci aşılamak için tasarlanmıştır. Çocuklar çeşitli sebze ve meyveleri ilk kez dalında görerek farklı dillerde bilgi almaktadırlar.
• Küçük misafirler için muhteşem şovlar...

SERİK, ANTALYA


6. ELA QUALITY RESORT

Ailelerin tercihi çocuk dostu 10 otel

Çocuklar ve gençler için tasarlanan çok özel aktivite ve eğlence kompleksi Everland Q Çocuk Kulübü’nde çocukların kendilerini özel hissetmesi için her şey düşünülmüş.

Everland Q Çocuk Kulübü üyesi çocuklar, gün boyu süren etkinliklerde eğlenirken öğreniyor, öğrenirken eğleniyor. Ailelerine ihtiyaç duymadan yaşıtları ile birlikte olabilecekleri, yeni arkadaşlıklar kurabilecekleri ve hayallerindeki oyun ortamını yaşayabilecekleri Everland Q Çocuk Kulübü’nde her şey çocuklara göre tasarlanmış.

BELEK, ANTALYA


7. VOYAGE OTEL

Ailelerin tercihi çocuk dostu 10 otel

Voyage Sorgun'da çocukları, tatil boyunca neşe ve eğlence dolu saatler bekliyor. Tesisin profesyonel eğitmenler eşliğinde farklı yaş gruplarına özel aktiviteler sunan mini kulübü, çocukların dünyasında birbirinden özel anlar yaratıyor. Tesisin çocuk havuzları, çocuk restoranı ve lunaparkının yanı sıra 0-3 yaş grubu minikler için hizmet veren Gülen Bebekler Kulübü ile tüm çocuklar eğlence dolu tatilin keyfini yaşıyor.

SORGUN, ANTALYA


8. ALİ BEY RESORT

Ailelerin tercihi çocuk dostu 10 otel

Ali Bey Resort'da çocukları tatil boyunca neşeli ve eğlenceli dakikalar bekliyor. Çocuklar sunulan birçok aktivite ile keyifli vakit geçirirken, anne babaları da gönül rahatlığıyla baş başa kalmanın tadını çıkaracaklar. Ali Bey Resort'da farklı yaş grubundaki çocuklara konusunda bilgili ve tecrübeli personel ile eğlenceli vakit geçirme imkânı sunuluyor. Tesiste çocuklara yönelik sunulan imkânlar mini kulüple sınırlı kalmıyor. Dev aqua parkta da çocuklar için eğlence hız kesmeden devam ediyor. Bunların dışında çocuk animasyonu, Mini Club (4-8 yaş grubu), Maksi Club (9-12 yaş grubu), Genç Club (13-17 yaş arası, Haziran/Temmuz/Ağustos), Art Stüdyo ve ihtiyaca göre; bebek bakıcılığı servisi, restoranlarda bebek sandalyesi, bebek yatağı, bebek arabası kiralama, hizmetleri de yer alıyor.

SİDE, ANTALYA


9. LİMAK LİMRA OTEL

Ailelerin tercihi çocuk dostu 10 otel

Çocuk kulübünde çocuğunuz tüm gün özel eğitimli çocuk animatörlerimizle eğlenerek yaratıcılığını geliştiriyor, yemek yapıyor, t-shirt boyuyor, hamurdan heykeller yapıyor, akşam gün boyu hazırladıkları oyunlarını sahneye koyuyor, ardından çocuk discosuna geçiyorlar. Limak ailesi çocuğunuzun ben sıkıldım diyeceği hiçbir saniye olmayacağına dair size söz veriyor.

KEMER, ANTALYA


10. CRYSTAL DE LUXE RESORT & SPA

Ailelerin tercihi çocuk dostu 10 otel

Minik misafirler tatillerini doyasıya, sınırsız ve özgürce yaşasınlar diye çok özel fırsatlar yaratılmış. 4-12 yaş arası çocuk ve geçler için gün boyu devam eden aktiviteler, Crispy Mini Club, oyunlar, onlara özel ayrılmış bir havuz, yiyecek ve içecek servisleri… Yeni arkadaşlar edinecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri, oyuna ve eğlenceye doyacakları birçok etkinlik mevcut.

KEMER, ANTALYA 

False