GeriEtkinlikler Ailece eşsiz bir tatilin adresi; Otium Eco Club Side
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ailece eşsiz bir tatilin adresi; Otium Eco Club Side

Ailece eşsiz bir tatilin adresi; Otium Eco Club Side

3 bin 350 metrekarelik ‘Çocuk dünyası’ alanıyla büyülüyor.

Otium Eco Club Side; ailelere, 3 bin 350 metrekarelik ‘Çocuk dünyası’ alanıyla çocuklar ile birlikte eşsiz bir tatil imkanı sunuyor.

OTI Holding’in ekolojik dengeye saygı çerçevesinde yenileyerek 2009 yılında hizmete açtığı, Side-Titreyengöl mevkiinde konumlanan Otium Eco Club Side, eşsiz ‘Çocuk dünyası’ ile, oluşturduğu özgün aktivite programları ve özel hizmet paketleri ile ebeveynlerin çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri bir cennet. 

[fotogaleri=531]

Çocuklar ile birlikte eşsiz bir tatil

Çocukları ile rahat bir tatil düşleyen anne babalar için Otium Eco Club Side’de her şey düşünülmüş.“3 bin 350 metrekare alana sahip ‘Çocuk dünyası’nda, uyku odası, oyun alanı, çocuk sineması, bebek oyun odası, çocuk restaurantı, çocuk tiyatrosu, lunapark, çocuk lavabo ve tuvaletleri, çocuk havuzu, küçük hayvanat bahçesi ve hobi bahçesi yer alıyor. Haftanın çeşitli günleri sihirbaz ve palyaço gösterileri yapılıyor. Her gece anfi tiyatroda mini disco aktivitesi gerçekleştiriliyor. Çocuk dünyasında farklı dillerde hizmet veren çocuk animatörleri görev alıyor. Çocuk dünyasında 15:00-16:00 aralığında dondurma ikramı yapılıyor. Sahilde yine çocuklar için bir oyun alanı ve yemek yeme ünitesi bulunuyor.

O-4 yaş arasındaki bebekler için oyun odası

Çocuk Dünyası’nda 0-4 yaş aralığındaki bebekler için klimalı, ergonomisi bebekler için düşünülmüş oyun odası da yer alıyor. Çocuklu ailelerin konaklamaları esnasında 5 kilograma kadar çocuk kıyafetleri tesiste sembolik bir bedel karşılığı yıkanarak ailelere teslim ediliyor. 

Annelerin bebekleri için mama hazırlığı esnasında ihtiyaç duyacakları ekipmanlardan oluşan restaurantta yer alan bir köşe 24 saat bedelsiz olarak hizmete sunuluyor. Bebekli ailelerin ihtiyaç duyması halinde bebek küveti, lazımlık, bebek alt değiştirme ünitesi, bebek arabası (ücretli), bebek telsizi (ücretli) müsaitlik doğrultusunda temin ediliyor.

12-16 yaş arası genç misafirler için Teen’s Point programları

12-16 yaş arası genç misafirler için geçen sene uygulamaya koyulan Teen’s Point programlarına dil okulu eklenmiş ve Temmuz – Ağustos döneminde özellikle Türk misafirlerin çocuklarına yönelik Almanca – İngilizce pratik dil eğitim hizmeti veriliyor.

Çocuk Dünyası'nı 24 saat akıllı telefonlar ve  info kanalardan takip imkanı

Otium Eco Club Side’de; ebeveynlerin, odalarında dinlenirken veya tesisin başka alanlarındayken çocuklarının ‘Çocuk dünyası’ndaki faaliyetlerini takip edebileceği bir sistem bulunuyor. ‘Çocuk Dünyası’nın çeşitli noktalarında yer alan kameralar sayesinde aileler; gerek akıllı telefonları, gerekse de odalarındaki info kanal aracılığıyla çocuklarının faaliyetlerini takip edilebiliyor. A La Carte restoranda yemek yiyen ebeveynlerin baş başa kalabilmeleri için ücretsiz çocuk bakım hizmeti veriliyor.

Canlı müzik ve ilginç şovlar

Haftada bir akşam Latin Rüzgarı, bir akşam Oldies ve bir akşam da güncel yabancı pop türleri olmak üzere üç gün canlı müzik programı yapılıyor. Anfi tiyatroda haftada 4 akşam Samba, Shaolin rahipleri, Pekin Akrobasi ekibi, Extreem Masters, B free dance Show, otantik ve modern Türk Gecesi, Kenyalı akrobatlar olmak üzere profesyonel dış şovlar gerçekleşiyor.

Mavi Bayraklı otel; Otium Eco Club Side

Otium Eco Club Side yürütmekte olduğu faaliyetleri, hassas çevresel denge üzerindeki etkilerini en aza indirecek şekilde projelendirmiştir. Bu nedenle Otium Eco Club Side Mavi Bayraklı otellerden biri. Tüm üretim ve hizmetler; kaynakların korunması, atık azaltma, yeniden kullanım ve geri kazanım ilkeleri çerçevesinde yürütülüyor.

Otium Eco Club Side aynı zamanda artık yemeklerin hayvan barınaklarına yollanması suretiyle hayvan dostu bir tesis olma yolunda da faaliyetlerini yürütüyor.

Misafirlerinin tatil beklentilerini çok iyi analiz eden Otium Eco Club Side; sosyal alanları, aktiviteleri, doğası, çocuk alanları, restoranları ve ekolojik dengeye duyarlı hizmet anlayışıyla 2013 yılında da müşterilerine en kaliteli hizmeti vermeye hazır.

Bilgi ve rezervasyon için

www.otiumhotels.com

Tel: 0242 756 95 90

False