GeriSağlık Ahududu ile sıkılaşma zamanı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ahududu ile sıkılaşma zamanı!

Ahududu ile sıkılaşma zamanı!

Lifli olması nedeniyle diyetlerin vazgeçilmezi...

Ahududunun en bilindik faydası ağız içi ve boğaz yaralarını geçirmesidir. Fakat ahududu sadece ağız yaralarını tedavi etmekle kalmıyor vücudu da sıkılaştırıyor! İçeriğinde B6, B1, B2, C ve E vitaminleri bulunduran ahududu, lifli olması nedeniyle diyetlerin vazgeçilmezi...

ŞİŞKİNLİKLERİ GİDERİYOR

Ahududu ile sıkılaşma zamanı

Vücuttaki toksinleri atarak kanı temizlemeye yardımcı olan ahududu aynı zamanda idrar söktürücü ve bağırsakların çalışmasını sağlayan önemli bir meyvedir. Bu sayede vücuttaki fazla suyu ve karın bölgesindeki şişkinlerin giderilmesinde büyük bir yardımcıdır.

YAĞ YAKIMINDA YARDIMCI

Ahududu ile sıkılaşma zamanı

Yağ dokusunu düzenleyen hormonun, glikoz ve yağ dengesini eşitleyerek fazla yağ oluşumunu önlüyor. Yapılan araştırmalara göre metabolizmayı hızlandıran ahududu, yağ yakımını hızlandırarak bölgesel yağlardan kurtulmayı sağlıyor. Ayrıca ezdikten sonra maske olarak kullanabileceğiniz ahududu uyguladığınız bölgenin sıkılaşmasına da yardımcı oluyor.

PROTEİN VE DEMİR ZENGİNİ

Ahududu besin değerleri açısından oldukça zengindir. İçeriğinde bulundurduğu protein, yağ, demir, potasyumla yiyeceğiniz bir avuç ahududuyla ihtiyacınız olan tüm enzimleri almış olursunuz.

AHUDUDU ŞURUBU TARİFİ İÇİN TIKLAYIN

False