GeriAlışveriş Ahmad Tea artık Türkiye’de!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ahmad Tea artık Türkiye’de!

Ahmad Tea artık Türkiye’de!

Çay tutkunları için yeni bir lezzet…

Çay tutkunlarını sevindirecek haber: Ünlü İngiliz çay markası Ahmad Tea artık Türkiye’de!

Lezzeti ve ünü çay kültürünün uzmanı İngiltere'den tüm dünyaya yayılan lüks çay markası Ahmad Tea ile artık siz de kendinizi ayrıcalıklı hissedin!

4 nesildir süren, değerli harman ve eşsiz lezzet deneyimiyle pek çok ülkede çay tutkunlarını bambaşka bir diyara davet eden İngiliz çay markası Ahmad Tea, bir fincan çayın mutluluğunu bilenler için Türkiye pazarına görkemli bir giriş yapıyor.

Dünyanın dört bir yanındaki çay bahçelerinden özenle seçilerek işlenen lüks çay yapraklarıyla benzersiz bir teklif sunan, seçkin Ahmad Tea, keyifli anların, hoş sohbetlerin en lezzetli armağanı olmaya hazırlanıyor.

Yüzyıllardır süren çay ritüelini profesyonel ve asil İngiliz dokunuşuyla özelleştiren Ahmad Tea, zarif ambalaj tasarımları, büyüleyici fincanları ve şık kutu seçenekleriyle de göz dolduruyor.

Çay yapraklarının dansıyla gösterişli bir kültüre merhaba deyin!

Zengin ürün gamıyla üstün damak zevkine hitap eden Ahmad Tea, eşsiz aromasıyla çay aşıklarını kendine hayran bırakan Ahmad No.1 Serisi ve Klasik Çay Serileri ile siyah çayı baştan yaratıyor. Enfes Earl Grey Çayı ise sıcacık anlarda muhteşem keyfi bir fincan çaya taşıyor.  

False