GeriEtkinlikler Adore Oyuncak Bağdat Caddesi'nde!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Adore Oyuncak Bağdat Caddesi'nde!

Adore Oyuncak Bağdat Caddesi'nde!

Yeni mağaza süprizlerle dolu!

Çocukları markalı oyuncaklarla buluşturan Adore Oyuncak’ın İstinye Park’tan sonra ikinci adresi Bağdat Caddesi. Oyuncak devi Lego’nun tüm serisinin yer alacağı mağazada sadece çocuklar değil aynı zamanda yetişkinler de keyifli vakit geçirecek.

Dünyanın en ünlü oyuncaklarını çocuklarla buluşturan aynı zamanda Lego’nun da Türkiye distribütörü olan Adore Oyuncak, Bağdat Caddesi’nde oyuncak tutkunlarıyla buluşuyor. Lego’nun hem çocuklar hem de yetişkinler için sunduğu oyuncak, çanta ve değişik kırtasiye ürünlerinin yer alacağı mağaza sürprizlerle dolu. Tüm dünyada sadece Lego shoplarda satılan “Lego Özel Ürünleri” hem çocuklar hem de Lego tutkunu yetişkinler için mağazada onları bekliyor olacak.

Adore Oyuncak’ın sadece Lego ürünlerini satışa sunacağı mağazada çocuklar için oyun alanları da yer alıyor. Alt kattaki oyun alanında çocuklar ücretsiz olarak diledikleri Lego parçalarıyla oynarken, üst kattaysa bilgisayar alt yapısıyla istedikleri Lego oyununu seçip oynama ve birbirinden değişik Lego filmlerini izleme imkanına sahip olacaklar.

www.adoreoyuncak.com

False