GeriAlışveriş 80’lerin ruhu geri döndü!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

80’lerin ruhu geri döndü!

80’lerin ruhu geri döndü!

Penti’nin yeni koleksiyonuyla geçmişe yolculuk...

Penti koleksiyonu bu yaz plajlarda 80’lerin ruhunu günümüze taşıyor. Fırfırlar, marin desenler, neon renkler ve bando üstler ile kadınlar geçmişte yolculuğa çıkıyor.

Penti'nin plaj koleksiyonda yer alan ürünler romantik bir görünümün de öncüsü oluyor. Daisy, Tina ve Marakesh, marin akımını kendine has detaylar ile bütünlüyor. Marakesh çini desenleri, halat ve çapa motiflerini klasik marin tarzının dışında yeniden yorumluyor. Joyful ve Destiny ise florasan renkleriyle dikkat çekici bir plaj görünümü sağlıyor. Penti’nin plaj koleksiyonu %50’ye varan indirim fırsatıyla Penti severlerin beğenisine sunuluyor.

Plaj aksesuarları ile sahilde bile şık ve çarpıcı görünüm

Plaj koleksiyonunda yer alan, bikinilerin renkleriyle uyumlu havlular, tüm plaj ihtiyaçlarını taşıyabilecek büyüklükte desenli hasır çantalar ve rengarenk jelibon görüntüsünde terlikler plaj şıklığınızı tamamlıyor. Plaj kıyafeti olarak kullanılan kısa tişörtler, pamuklu dantelden püsküllü elbiseler, kısa batik şortlar ise sezonun olmazsa olmazlarından… Havuz ve hafta sonu tatil kaçamakları için ideal pek çok aksesuar da Penti mağazalarında bu yaz yerini alıyor.

www.penti.com


80’lerin ruhu geri döndü


80’lerin ruhu geri döndü


80’lerin ruhu geri döndü


80’lerin ruhu geri döndü


80’lerin ruhu geri döndü

False