Geriİsimler Sözlüğü 500T Durakları Ve İsimleri Neler? 500T Hattı Güzerhahı Hakkında Bilgi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

500T Durakları Ve İsimleri Neler? 500T Hattı Güzerhahı Hakkında Bilgi

500T Durakları Ve İsimleri Neler? 500T Hattı Güzerhahı Hakkında Bilgi

İstanbul şehrinde kullanılabilecek çok farklı otobüsler bulunuyor. Otobüslerin kodlarına göre nereye gittiği kolayca öğrenilebiliyor. 500T kodlu otobüsün hangi duraklarda durduğu kişilerin merak ettiği bir konudur. 500T hattının güzergahını öğrenmek isteyenler birçok kaynağı kullanarak güzergah hakkında bilgi edinebiliyor. 500T durakları ve isimleri neler? 500T hattı güzergahı hakkında merak edilen tüm detayları derledik

500T durak sayısı oldukça fazladır. Bireyler gidecekleri yere 500T otobüsünü kullanarak gidebiliyor. 500T durakları arasında şifa, Çiftlik caddesi, 23 Nisan Caddesi ve Karakaya durakları bulunuyor. Aynı zamanda Göksun Sokak, Sumru Sokak ve Başkaya Sokak durakları da yolcuların kullanabileceği duraklardır. 

 500T Durakları ve İsimleri Neler? 

 İstanbul gibi büyük bir şehirde ulaşım sağlamak için birçok alternatif bulunuyor: En çok kullanılan toplu taşıma araçları arasında otobüsler bulunuyor. Otobüslerle istenilen her yere kolayca gidilebiliyor. Otobüslerin belirlediği güzergahlar herkes tarafından görülebiliyor. Bireyler gideceği durağı tespit ederek hangi otobüse bineceğini öğrenebiliyor. 

 En çok tercih edilen 500T otobüsü de kişilerin gündelik hayatta çok kullandığı bir otobüstür. 500T otobüsüne binenler hangi duraklardan geçtiğini araştırarak öğrenebiliyor. 500T durakları listesinde herkesin öğrenmek istediği duraklar bulunuyor. Durak isimlerini öğrenmek adına arama motorlarında birçok bilgi araştırması yapılabiliyor. 500T durak isimleri için aşağıdaki listeyi inceleyebilirsiniz; 

Cevizlibağ 

Topkapı Panorama 

Topkapı Alt Geçit 

Edirnekapı Tramvay 

Ayvansaray 

Halıcıoğlu 

Bademlik 

Çıksalın 

Cemal Kamacı 

Nişangah 

Ali Sami Yen Spor Kompeksi 

Oto Sanayi 

Sultan Selim Mahallesi 

4.Levent 

Kavacık Köprüsü 

Kozyatağı Metro 

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi 

Altıntepe 

Kadir Has Anadolu Lisesi 

Küçükyalı Metro

 Mavi Evler 

Altayçeşme 

Nezahat Aslan Ekşioğlu İlkokulu 

Maltepe Köprüsü 

Huzurevi 

Esenyol 

Emek

Esenkent Metro

 Cevizli Köprüsü

 Anadolu Adalet Sarayı 

İBB Ek Hizmet Binası 

Soğanlık Metro

 Kartal Sanayi 

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 

Bölge Trafik 

Kartal Köprüsü, 

Selçuk Eraydın Anadolu İmam Hatip Lisesi 

Keresteciler 

Vergi Dairesi

Safaş 

Pendik Köprüsü 

Kaynarca 

Tersane Köprüsü 

Tersane Köprüsü 2 

Güzelyalı Köprüsü 

Yanyol Caddesi 

Esenyalı Sapağı 

Aydıntepe İstasyon 

İçmeler Köprüsü 

İçmeler İstasyon 

Hürriyet Caddesi 

Fabrikalar 

Tuzla Köprüsü

 Atatürk Caddesi

 Şifa Mahallesi

 Alper Sokak

 Buhar Sokak

İnönü Caddesi 

Demir Sokak 

Emiroğlu Caddesi 

Gümüşpınar Camii 

Karakol 

Narin Sokak 

Pınar Sokak 

Kitptaş 2. Etap 

Selim Sokak 

Başkaya Sokak 

Sumru Sokak 

Gönül Sokak 

Göksun Sokak 

Karakaya 

23 Nisan Caddesi 

Çiftlik Caddesi 

Şifa Son durak 

500T Güzergahı Hakkında Bilgi 

 500T otobüsünün güzergahı hakkında birçok bilgi bulunuyor. En uzun hatlardan biri olan 500T, herkesin gündelik hayatında işlerini halletmek için kullandığı bir hattır. 500T güzergahında yer alan duraklar herkes tarafından öğrenilmek isteniyor. Kalkış ve varış durakları 500T durağının en önemli bilgileri arasındadır. Güzergahı üzerinden oldukça fazla durak bulunuyor. Bireyler güzergahın haritasını inceleyerek tüm durakları görebiliyor. 

 Durakların belirli bir süreleri bulunmuyor. Hangi durakta otobüsün geleceği net olarak bilmek mümkün olmuyor. İstanbul gibi büyük bir şehirde trafiğin yoğun saatlerinde bazı gecikmeler yaşanabiliyor. 500T otobüslerinde Son Durak olarak şifa durağı bulunuyor. Son duraktan önce inmek isteyenler Çiftlik Caddesi durağında inmesi gerekiyor. Çiftlik caddesinden önce de 23 Nisan Caddesi durağı bulunuyor. İsteyenler belirledikleri duraklarda inerek ulaşımını tamamlayabiliyor. 

 Çok fazla durak olması güzergah açısından kişilerin gözünü korkutabiliyor. Belirledikleri duraklarda inilmesi durumunda güzergahta herhangi bir sorun yaşanmıyor. Tüm duraklarda durak isimleri detaylıca gösteriliyor. Bireyler ara durakların herhangi birinde 500T otobüslerine binerek istediği duraklara ulaşım sağlayabiliyor. 500T otobüsleri herkes tarafından kullanılabilen ve belirlenen güzergahlara gitmek için kullanılan bir ulaşım aracıdır. 

False