GeriAlışveriş 5 yıldızlı kahvaltı menüsü
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

5 yıldızlı kahvaltı menüsü

5 yıldızlı kahvaltı menüsü

Güne iyi başlamak isteyenler için “Tamek”!

Tamek, günün en önemli öğünü kahvaltıyı daha sağlıklı ve keyifli hale getiriyor. Türkiye’nin ilk kahvaltı konseptli meyve suyu “Kahvaltım” ailesine 3 gurme lezzet daha kazandıran Tamek, A, C ve E vitaminlerini içeren yeni lezzetleriyle, güne iyi başlamak isteyenlerin kahvaltı sofralarında harikalar yaratıyor.

Günün en önemli öğünü olan kahvaltıya özel hazırladığı meyve suları ile sofraların vazgeçilmezi olan Tamek, “Kahvaltım” ailesini 3 gurme lezzet ile genişletti. İçerdiği birbirinden besleyici meyvelerle güne zinde bir başlangıç yaptıran Tamek Kahvaltım, yeni ambalaj tasarımı ve A, C ve E vitaminlerini içeren yeni gurme lezzetleri ile kahvaltı sofralarını zenginleştiriyor.

Enfes tatları ve birbirinden özel faydaları ile kahvaltıların yeni gözdeleri şöyle:

7 Meyve: Portakal, şeftali, elma, mandalina, limon, ananas ve greyfurt içeren 7 Meyveler ile güne zinde bir başlangıç yapacaksınız ve günlük A, C, E vitamini, Niasin, pantotenik asit, B6 vitamini, Folik asit ihtiyacınızı karşılayacaksınız.

Sarı Meyveler: Doyumsuz lezzetini ananas, muz, armut, portakal, kayısı, şeftali ve elma meyvelerinin eşsiz birlikteliğinden alan Tamek Kahvaltım Sarı Meyveler, kahvaltının mükemmel bir tamamlayıcısı olacak.

Portakal, Havuç, Limon: Cildinize tazelik ile canlılık kazandıran, kalbinizi ve gözlerinizi güçlendiren havuç, sindiriminizi kolaylaştıran limon ve yorgunluğunuzu alıp size enerji kazandıran portakalın eşsiz buluşması Tamek Kahvaltım Portakal-Havuç-Limon’da A,C ve E vitaminlerini bir arada bulabilirsiniz.

Kan Portakalı Nar: Doğal antioksioksidan ve antibiyotik etkisine sahip kan portakalı ve nar meyvelerinin sağlıklı ferahlığı Tamek Kahvaltım Kan Portakalı-Nar’ın bir porsiyonu ile günlük C vitamini ihtiyacınızın % 58'ini, A vitamininin % 53'ünü E vitaminin ise % 58'ini karşılayacaksınız.

Portakal Ananas: Bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olan, sindirimi kolaylaştıran portakal ve ananasın eşsiz birlikteliğiyle hazırlanan tropik lezzet Kahvaltım Portakal Ananas Nektarı ile günlük C vitamini ihtiyacınızın tamamını karşılayabileceksiniz.

False