GeriEtkinlikler 4’te 1 Raflarda
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

4’te 1 Raflarda

4’te 1 Raflarda

Gerçek hayattan oluşan bir kitap.

Derin Kitap tarafından dağıtıma giren 4’te 1, Nick Schuyler’in belki de kaderle hesaplaşmasının en gerçek örneğidir. Diğer 3 arkadaşı hayata veda edip kendisinin hayatta kalmasının onda yarattığı etki okunmaya değer!

Marquis Coper, Corey Smith, Will Bleakley ve Nick Schuyler, her biri yenilmemek için çabalayan, güçlü, dayanıklı ve cesur sporculardı. 28 Şubat 2009’da balık tutmak için tekne ile denize açılan 4 gençten sadece 1’i geri dönebildi.43 saat buz gibi suyun içinde hayata tutunan ve arkadaşlarının ölümüne tanık olan Nick Schuyler’in gerçek hikayesi…

Genç sporcu, 4 arkadaşıyla balığa çıktı ve alabora olan tekneden kurtulan tek kişi oldu. Olayın ardından yayılan yalan yanlış bilgiler, kavga ettikleri, korsanların onları kaçırdığı söylentisi, kazadan sonra kafasında dönüp duran sorular, Schuyler’ın tüm yaşananları yazmasına neden oldu.

Amerika’da dikkatleri üzerine çeken bu çarpıcı olay, Oprah Winfrey gibi televizyoncuların programlarında yer aldı, günün konusu olarak gündeme oturdu. Kendi hayatını kurtarmak için arkadaşlarını öldürmekle bile suçlanan Nick Schuyler, olayın tek tanığını olarak kazayı ve yaşananları yazdı.

False