GeriEtkinlikler 4 Mart - Haftanın vizyona giren filmleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

4 Mart - Haftanın vizyona giren filmleri

4 Mart - Haftanın vizyona giren filmleri

Bu hafta sinemaseverleri 6 yeni film bekliyor.

BABALAR SAVAŞIYOR

4 Mart - Haftanın vizyona giren filmleri

“BABALAR SAVAŞIYOR”, karısının iki çocuğuna en iyi üvey baba olmak için çabalayan, ancak çocukların başıboş ve avantacı gerçek babalarının (Wahlberg) gelmesiyle çıkan zorluklar karşısında çocukların sevgisi için rekabet etmek zorunda kalan iyi huylu bir radyo yöneticisini (Ferrell) konu alıyor.

Oyuncular: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, Thomas Haden Church, Hannibal Buress

ALİ KUNDİLLİ 2

 

4 Mart - Haftanın vizyona giren filmleri
 

8 aylık hamile eşi İlknur’un bitmek tükenmek bilmeyen isteklerini yerine getirmek için seferber olan ve hayal bile edilemeyecek durumlara düşen Ali Kundilli’nin babalık yolundaki macerası. İlknur’un birbirinden ilginç istekleri ve akıl almayan hamile kaprisleri karşısında Ali Kundilli’nin yaşadıkları hem çok tanıdık gelecek hem de izleyenleri kahkahaya boğacak.

Oyuncular: Cem Gelinoğlu, Zeynep Aktuğ, Sami Aksu, Ezgi Tombul, Hakan Bilgin, Ayşegül Atik, Emre Mutlu, Gülnihal Demir, Tamer Berke Sarıkaya

5. DALGA

 

4 Mart - Haftanın vizyona giren filmleri
 

Dünya dışı varlıklar (Others) tarafından gerçekleştirilen 4 saldırı dalgası, bütün dünyayı alt üst etmiştir. İlk dalgada dünya elektriksiz kalmış, ikinci dalgada tsunamilerle kelimenin gerçek anlamıyla yer yerinden oynamış, üçüncü dalgada ise salgın hastalık milyarlarca insanı kırıp geçirmiştir. Dördüncü dalgada insan formuna bürünmüş saldırganlar, dünyanın geri kalan insanlarını teker teker ortadan kaldırmaya başlamışlardır. Geride kalan çok çok az insan için karşıdaki kişiye güvenmek imkansız bir hale gelmiştir.

Oyuncular: Chloë Grace Moretz , Nick Robinson , Alex Roe , Liev Schreiber , Zackary Arthur

CEBERRUT

 

4 Mart - Haftanın vizyona giren filmleri
 

İnternet fenomeni olmak için Youtube’ta video yayınları yapan dört üniversiteli genç, uyduruk videolarla bir türlü istedikleri sonuca ulaşamıyorlar. Yeni videolar çekmek için internet araştırması yapan gençler, bir villada yaşanan enteresan hikayeye rastlarlar. Fenomen olmak için, yaşanan trajik hikayenin iyi bir malzeme olacağını düşünen gençler hocalarının da yardımıyla villayı kiralarlar. Birkaç gergin görüntü çekmek isteyen gençler, kendilerini bu villada hiç ummadıkları korku dolu olayların içinde bulacaklardır.

Oyuncular:Özgür Yellence , Meltem Özçelik , Merve Akaydın , Sinan Bengier , Tolga Demircan , Yakup Yavru , Ayşegül Kaygusuz , Açelya Demircan

KOD ADI : LONDRA 

 

4 Mart - Haftanın vizyona giren filmleri

Büyük Britanya başbakanı, hiç beklenmedik bir zamanda ve sebebi anlaşılamaz bir şekilde hayatını kaybettiğinde bütün dünya liderleri cenaze töreni Londra'ya gelirler. Alınan görülmemiş derecede yüksek düzeyde güvenlik önlemlerine rağmen teröristler saldırılar düzenleyerek birçok vatandaşla birlikte 5 lideri öldürmeyi başarırlar. Saldırıların arkasında FBI'ın aradığı terörist Aamir Barkawi (Alon Aboutboul) vardır ve niyeti ABD Başkanı Benjamin Asher'ı (Aaron Eckhart) öldürmektir. Aksi takdirde dünyanın her yanında büyük bir kaosun başlayacağı tehdidinde bulunur. Başkanın yakın koruması Mike Banning (Gerard Butler), her ne pahasına olursa olsun başkanın teröristlerin eline geçmesini engellemek zorundadır.

Oyuncular: Gerard Butler , Aaron Eckhart , Morgan Freeman , Alon Aboutboul , Melissa Leo

KAÇMA BİRADER

 

4 Mart - Haftanın vizyona giren filmleri

Yozgat’ta yaşayan bir aile onlar… Belediye otobüsü şoförü Muammer çocuklarından bıkmış bir aile babası… Lakabı Rambo olan bir anne… “Çalışmalara başlamış” abla ve enişte… Bütün kızların kendine yazdığını düşünen Erdinç… Bu aileye bakınca, Eren’in sevdiği kız için İstanbul-Taksim’e kaçmasını garipsememek gerek. 

Oyuncular: Emrah Kaman, Zafer Algöz, Melek Baykal, Algı Eke, Cihan Ercan, Nejat Uygur, Alina Boz, Nursel Köse ve Necip Memili

False