GeriEtkinlikler 4. Anaokulları sempozyumu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

4. Anaokulları sempozyumu

4. Anaokulları sempozyumu

Sempozyum, İzmir Özel Türk Koleji tarafından gerçekleştirilecek.

4. Anaokulları Sempozyumu 7 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek. İzmir Özel Türk Koleji Direktörlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan sempozyuma birçok öğretmen ve pdr uzmanı katılacak.

İzmir Özel Türk Koleji Anaokulları Direktörlüğü tarafından dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Anaokulları Sempozyumu, bu yıl “ Okul Öncesinden 2035’e Yarınlarda Var Olmak” konu başlığı ile Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan anaokulu kurucu, müdür, sınıf ve İngilizce öğretmenleri ile pdr uzmanlarını ağırlayacak.

4. İTK Anaokulları Sempozyumu, bugün anaokullarında bulunan çocuklarımızın 2035’te meslek sahibi anne babalar olacağı varsayımı ile Türkiye’nin dört bir yanından gelen okul öncesi öğretmenlerine ev sahipliği yapacak. İTK Anaokulları Direktörlüğü tarafından organize edilen sempozyuma İlk Adımlar Yayınevi başta olmak üzere, Pearson, Oxford, Macmillan-İzçağ, Çocukça ve Arke Kırtasiye destek veriyor. 7 Nisan 2012 Cumartesi günü tam gün olarak gerçekleşecek olan sempozyumun açılışını İTK Anaokulları Direktörü Burçin Kızak yapacak.

False