GeriEtkinlikler 360istanbul East ile Manzara Keyfi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

360istanbul East ile Manzara Keyfi

360istanbul East ile Manzara Keyfi

Muhteşem manzara ve yemeklerine bayılacaksınız!

Moda’da İstanbul’un en güzel manzarasına karşı konumlanmış muhteşem mekan 360istanbul East! Lezzetli yemekleri ve manzarasıyla büyüleyen bir atmosfere sahip bu mekana bayılacaksınız!

360istanbul East, Moda’da yer alan Anadolu yakasının yeni incisi DoubleTree by Hilton İstanbul Moda’nın terasından, İstanbul’un bugüne kadar görmeye alışık olmadığımız güzellikteki manzarasını seyrediyor. Yıllardır lezzetli yemek, kaliteli hizmet ve manzara ile süslenen 360istanbul’un kendine özgü konseptlerin tamamına sahip olan 360istanbul East, minimal değişikliklerle kendi tarzını yansıtıyor. Terasında bulunan havuz ve açık hava barı ile de yaz aylarında İstanbul’u bırakamayanlara muhteşem bir ambiyans sunuyor.

360istanbul East ile Manzara Keyfi

Adımınızı 360istanbul East’in kapısından içeri attığınız ilk anda önünüze serilen muhteşem İstanbul manzarası ile büyüleniyor ve “360” konsepti ile gündüzden geceye soluksuz bir geçiş yapıyorsunuz. Öğle ve akşam servislerinde dünya trendlerini takip eden menüsü ile 360istanbul East muhteşem bir yemek deneyimi yaşatıyor.

Havuz kenarında bulunan barda ise misafirler 360istanbul East’in özel kokteyleri ile günün her saatinde bambaşka güzellikte olan manzaranın keyfini yaşıyor. 360istanbul East’in menüsünden seçtiğiniz lezzetli yemeklerin tadını çıkartırken, bu keyif gece ilerledikçe kendisini unutulmaz bir eğlencenin kollarına bırakıyor.

360istanbul East’in tüm misafirleri birçok konsepti aynı gece içinde yaşarken özellikle gecenin ilerleyen saatlerinde dünyanın farklı köşelerinden gelen performans sanatçıları, DJ ve vokalistler ile muhteşem eğlencelere de imza atmaya devam ediyor. 

www.360istanbul.com

False