GeriEtkinlikler 3 Haziran – Haftanın vizyona giren filmleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

3 Haziran – Haftanın vizyona giren filmleri

3 Haziran – Haftanın vizyona giren filmleri

Bu hafta 6 yeni film vizyona giriyor.


SEN BENİMSİN 

Oyuncular : Tilde Swinton, Ralp F,ennes, Matthias Schoenaerts, Johnson

Yönetmen : Luca Guadagnino

Dünyaca ünlü bir rock yıldızı olan Marianne, sevgilisi Paul ile yaz tatilini İtalya’da volkanik bir adada bulunan evlerinde geçirmektedir. Marianne’in eski sevgilisi Harry’nin baştan çıkarıcı güzellikteki kızı Penelope ile yaptığı beklenmedik ziyaret, bu dörtlü arasında aşk, kıskançlık ve sırlarla dolu hesaplaşmaların ortaya çıkmasına neden olur. Film, gerilimli atmosferi ve göz kamaştırıcı görüntüleriyle dikkat çekiyor.

3 Haziran – Haftanın vizyona giren filmleri


EVRİM

Oyuncular : Julie Marie Parmentier, Roxane Duran, Nathalie Legosles, Max Brebant

Yönetmen : Lucile Hadzihalilovic

On yaşındaki Nicolas, yalnızca kadınların ve erkek çocuklarının barındığı bir adada annesiyle birlikte yaşamaktadır. Okyanusun kenarındaki bir hastanede tüm erkek çocuklara gizemli bir tedavi uygulanmaktadır. Bu tedaviyi ve etraflarında olanları sorgulamaya başlayan Nicolas, annesinin kendisine yalan söylediğini fark eder. Bir gece annesini sahile kadar takip eder ve gördükleri karşısında büyük bir şok yaşar. Ancak gördükleri, kabusun sadece başlangıcıdır. Çaresizce çırpındığı bu kabusun içinde ona uzanan el, hastanenin genç hemşirelerinden Stella olur…

3 Haziran – Haftanın vizyona giren filmleri


ŞEYTANIN ÇOCUKLARI: EL EBYAZ

Oyuncular: Merve Sevi, Cenk Torun, Fırat Çöloğlu, Balamir Emren, Emin Gümüşkaya, Sedat Erdiş, Birgül Ulusoy, Tuğba Kurukoğlu, İdil Aladağ, Ceyda Ayça Çetin, Elif Ela Duman, Elif Özkul, Ebru Sarıtaş

Yönetmen: Oya Köksal & Vedat Dikmetaş

Arkeoloji çalışmaları yapan bir ekibin yolu esrarengiz bir gemide kesişir. 2 yıl önce bu gemide korkunç olaylar yaşanmıştır ama görevi alan yeni ekipten yalnızca bir kişi bu olayların iç yüzünü bilmektedir. Genç ekip için ilgi çekici olduğu kadar ürkütücü de olan gemi demir aldıktan sonra esrarengiz olaylar yaşanmaya başlar. Bu esrarengiz olaylar genç ekipten kimileri için her şeyin sonu, içlerinden biri için kendisiyle yüzleşme olacaktır.

3 Haziran – Haftanın vizyona giren filmleri


İKİ DÜNYANIN İLK KARŞILAŞMASI

Oyuncular : Travis Fimmel , Robert Kazinsky , Paula Patton , Ben Foster , Toby Kebbell

Yönetmen : Duncan Jones

Medeniyeti dehşet saçan istilacı bir ırk olan Ork savaşçılarıyla karşı karşıya kalan barışçıl Azeroth krallığı savaşın eşiğindedir. Orklar başka bir yerde koloni kurmak için kendi ülkelerinden kaçmıştır. İki dünyayı birleştiren bir kapı açıldığında bir ordu yıkımla, diğeri de yok olmayla karşı karşıya kalır. İki zıt taraftan iki kahraman ailelerinin, halklarının ve ülkelerinin kaderini belirleyecek bir çarpışma seferine çıkarlar. 

3 Haziran – Haftanın vizyona giren filmleri


SOKAK KÖPEKLERİ BAL İLE BETTY

Oyuncular : Bal ve Betty, Sinem Göz, Yiğit Türken, Esila Sönmez, Toygun Ateş, Göknur Paslı, Yeliz Ateş

Yönetmen : Fedai Çakır

Sokağa terk edilen iki köpeğin daha sonrasında üç kardeş ve mahalledeki çocuklar ile olan ilişkileri ve yetişkin insanların bakış açılarının işlendiği filmde sokak köpeklerinin kahramanlıkları ve çocukların maceraları da yer verildi. Çevresinde tek barınağa sahip olan Samsun’un Bafra ilçesinin çevre ilçelerden ve köylerinden yoğun olarak sokağa hayvanların terk edilmesi, sokaklarında bol miktarda köpeklerinin dolaşması nedeniyle filmin çekimi için Bafra İlçesinin seçilmesine neden olmuştur.

3 Haziran – Haftanın vizyona giren filmleri


ARAMA MOTURU 

Oyuncular : Yerli halk

Yönetmen : Atalay Taşdiken

Film, medeniyetler beşiği Anadolu coğrafyasının orta yerinde, sevimli bir kasabada geçen ve her biri kendileri için yaşamsal değerdeki bir şeyleri arayan bir avuç insanla birlikte, bu arayışları paraya dönüştüren girişimci ruhlu yeni yetme bir gencin öyküsünü anlatıyor; binlerce yıldır damıtılarak sonraki kuşaklara aktarılan saf ve özgün Anadolu kültürünün kuşaklar arasındaki geçişlerinin bugünlere kadar nasıl ulaştığına da dikkat çekiyor.

3 Haziran – Haftanın vizyona giren filmleri

False