GeriEtkinlikler 23 Nisan’da MOİPARK’tan çocuklara sürpriz hediyeler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

23 Nisan’da MOİPARK’tan çocuklara sürpriz hediyeler

23 Nisan’da MOİPARK’tan çocuklara sürpriz hediyeler

Avrupa’nın en büyük kapalı eğlence kolonisi MOİPARK bu 23 Nisan’ı çocukların unutamayacağı bir şenlikle kutlayacak. Kendi kostümleriyle MOİPARK’a gelen çocukların katılabileceği ücretsiz ‘Kostüm Partisi’ ile başlayacak eğlence; büyük ödüllü oyunlarla, Taşkafa Show’la, kortejle ve kostüm defilesiyle katlanacak.

Türkiye’nin en büyük alışveriş yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, 22-23 ve 24 Nisan tarihlerinde eğlence ve hediyelerle dolu bir çocuk festivali düzenliyor. ‘KIDZTIVAL’ adındaki çocuk festivali kapsamında Mall of İstanbul’da yer alan Avrupa’nın en büyük kapalı eğlence kolonisi MOİPARK çocuklar için unutulmaz bir eğlence hazırladı.

Kahkaha tünelleri, roller coaster’lar, dev salıncaklar, çarpışan otolar, video game ve atari oyunlarıyla birlikte MOİPARK’ta yüzlerce oyun ünitesi bulunuyor. Tüm bu oyunların yanında MOİPARK ücretsiz kostüm partisi, müzikli kortej, Taşkafa Show ve büyük ödülleriyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem bir eğlenceye dönüştürecek.

23 Nisan’da MOİPARK’tan çocuklara sürpriz hediyeler

ÇOCUKLAR SON MODEL AKÜLÜ ARABA VE BİSİKLETLER KAZANACAK

23 Nisan 2017 Pazar günü saat 10.00’dan itibaren MOİPARK’a kendi kostümleriyle gelen 4-8 yaş aralığındaki çocuklar ücretsiz kayıt olduktan sonra kendilerini eğlencenin tam ortasında bulacak. Önce fotoğraf alanında o günü ölümsüzleştirmek için fotoğrafını çektirecek ardından tüm çocuklara limitli MOİPARK kartı hediye edilecek. Çocuklar kartlarıyla MOİPARK’taki belirtilen oyun ünitelerinde doyasıya eğlenerek en çok puanı toplamaya çalışacak. Gün sonunda ise en çok puan toplayan 3 kız ve 3 erkek çocuk kazandıkları puana göre akülü araba, bisiklet ve pek çok farklı hediyenin sahibi olacak.

23 Nisan’da MOİPARK’tan çocuklara sürpriz hediyeler

MÜZİKLİ RENGARENK BİR KORTEJ VE KOSTÜM DEFİLESİ

MOİPARK’ta saatler 16.30’u gösterdiğinde rengarenk karakterlerlerin katılımıyla kortej yürüyüşü başlayacak. İsteyen herkesin dahil olabildiği müzikli ve danslı kortej, MOİPARK’taki turundan sonra Taşkafalar Show’u da izleyebilecek. Show’un ardından kostümleriyle MOİPARK’a gelen çocuklar sahneye çıkacak ve mini bir defile düzenleyecek.
Tamamen ücretsiz etkinlikler 18.00’de son bulacağı için son kayıtlar 17.00’de alınacak.

MOİPARK’A ULAŞIM VE DETAYLI BİLGİ

MOİPARK, Türkiye’nin en büyük alışveriş, yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul’da yer alıyor. İstanbul’un Avrupa Yakası’nda Avrupa ve Asya Kıtası’nı birbirine bağlayan TEM (Trans Europen Motorway) otoyolu üzerinde Başakşehir mevkisinde yer alan Mall of İstanbul’a ulaşım, toplu taşıma araçları, metro ve ücretsiz müşteri servisiyle kolaylıkla sağlanabiliyor. 

False