GeriEtkinlikler 23 Nisan’da çocuklar çok eğlenecek!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

23 Nisan’da çocuklar çok eğlenecek!

23 Nisan’da çocuklar çok eğlenecek!

Faber-Castell, çocukların 23 Nisan neşesine ortak oluyor!

Faber-Castell, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocuklara renklerle dolu bir bayram yaşatıyor. Çocuklar, Şaşkınbakkal ve Buyaka AVM’de Nezih Kırtasiye desteğiyle, 23-24 Nisan tarihlerinde, yüz boyama ve sosis balon şişirme gibi aktivitelerle keyifli bir gün geçirecek.

Dünyaca ünlü yazım, işaretleme ve boyama gereçleri firması Faber-Castell, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hem çocuklar hem de aileleri için eğitici ve eğlendirici bir etkinlik düzenliyor. 23-24 Nisan tarihlerinde, Nezih Kırtasiye desteğiyle, Şaşkınbakkal ve Buyaka AVM’de gerçekleşecek etkinliklerde, Faber-Castell şatosunda çocuklar birbirinden eğlenceli boyama aktiviteleriyle bayramın coşkusunu doyasıya yaşayacak. Markanın birbirinden özel yenilikçi ürünlerinin yer alacağı etkinlikte gerçekleştirilecek, boyama, yüz boyama ve sosis balon şişirme aktiviteleriyle çocuklar öğrenirken eğlenecek, aileler ise neşeli saatler geçirecek.

Faber-Castell’in geniş ürün gamında hem büyükler, hem de çocuklar için onlarca ürün seçeneği yer alıyor. Suda çözünerek suluboyaya dönüşen kuru boyalar Grip Boya Kalemleri, birbirine geçebilen tabletleri sayesinde boyama ile eğlenceyi birleştiren Değiştirilebilir Tablet Suluboyalar, canlı renklere sahip floresan boyalar ve minik ressamların yaratıcılığını geliştiren jumbo boy suluboyalar markanın en dikkat çeken ürünlerinin başında yer alıyor.


23 Nisan’da çocuklar çok eğlenecek


23 Nisan’da çocuklar çok eğlenecek


23 Nisan’da çocuklar çok eğlenecek


23 Nisan’da çocuklar çok eğlenecek

False