GeriEtkinlikler 23 Nisan’da çocuğunuzu götürebileceğiniz 10 etkinlik
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

23 Nisan’da çocuğunuzu götürebileceğiniz 10 etkinlik

23 Nisan’da çocuğunuzu götürebileceğiniz 10 etkinlik

Çocuklar birbirinden renkli etkinliklerle eğlenceye doyacak.


ANKAMALL’DA 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

23 Nisan’da çocuğunuzu götürebileceğiniz 10 etkinlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ANKAmall’da rengarenk etkinliklerle kutlanacak. Çocuk Karnavalı ile coşkulu bir bayram geçirecek çocuklar, özel etkinliklerle de bayramın keyfini doyasıya yaşayacaklar.

İki gün sürecek şenlikler kapsamında pandomim, jonglör, tek teker bisiklet, çocuk tiyatroları, balon şovlar gibi eğlenceli gösteriler çocukları eğlencenin doruğuna çıkaracak. Bu kapsamda Kenya Akrobasi Gösterileri de minik ziyaretçilere unutamayacakları anlar yaşatacak. Yüz boyama, ev boyama gibi keyifli aktiviteler yanında çocukların el becerilerini geliştirmeye yönelik atölyeler hafta sonu da devam edecek.

Yer: ANKAmall Alışveriş Merkezi/Ankara

Tarih: 23-24 Nisan 2016


AKBATI AVYM'DE 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan’da çocuğunuzu götürebileceğiniz 10 etkinlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Akbatı AVYM’de kurulan alanda çocuklar birbirinden keyifli pek çok aktivite ile doyasıya eğlenecek. 12.00-19.00 saatleri arasında açık olacak alana tüm çocuklar davetli.

 Minik ziyaretçiler Akbatı’da, parfüm yapımı hakkında eğitsel bilgiler alıp parfümün notalarını ve parfümün nasıl bestelendiğini öğrenecek, ardından kendi parfümlerini yapacaklar. KidZania karakterleriyle yapılmış röportajlardan derlenmiş bilgileri gazete şablonunda haber halinde yazarak kendi haberlerini oluşturacaklar. Ayrıca etkinlik alanında tuğlalardan duvar örme aktivitesi, miniklerin zevklerine göre takı tasarlayabilecekleri kuyumculuk aktivitesi, KidZania karakterlerinden Urbano ve Chika karakterlerini boyama aktivitesi ve kitap ayraçlarını yaratabilecekleri atölyeler de yer alıyor.

Yer: Akbatı AVYM Esenyurt/İstanbul

Tarih: 19-24 Nisan 2016


BARNEY VE ARKADAŞLARI GÖSTERİSİ

23 Nisan’da çocuğunuzu götürebileceğiniz 10 etkinlik

Tüm Dünya'nın evine girmiş olan en sevimli mor dinozor Barney, maceralarına Türkiye’de devam ediyor. Daha önce pek çok yıldızın eşlik ettiği ve dünyaca ünlü yıldız Selena Gomez’in de eşlik etmesiyle dikkat çeken sevimli dinazor eğlenceli gösterisiyle çocukların karşısına çıkıyor. İstanbul Akvaryum bu bayram bol bol oyun, bol bol eğlence sunan heyecanlı, ve eğitici müzikal çocuk tiyatrosunu büyük, küçük her yaştan meraklısıyla buluşturuyor.

Daytime Emmy Kayıttan Ses Miksajı Dalında Üstün Başarı Ödülü alan "Barney ve Arkadaşları" müzikal çocuk tiyatrosu, 23 Nisan Cumartesi günü İstanbul Akvaryum Batı Atlantik ana panel önünde 13:30 – 14:30 ve 15:30 – 16:30 olmak üzere iki ayrı seansta izleyicileriyle buluşuyor. eğitici temalarıyla güldürürken öğreten sevimli mor dinazor Barney, büyük küçük herkesi müzikal kurgular ve şarkılarla eğlence dolu bir güne bekliyor.

Yer: İstanbul Akvaryum

Tarih: 23 Nisan 2016


MİNİK KANATLAR ETKİNLİĞİ

23 Nisan’da çocuğunuzu götürebileceğiniz 10 etkinlik

23 Nisan tatilinde “Minik Kanatlar” etkinliği ile çocuklara unutamayacakları bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. 11:00 - 20:00 saatleri arası ev sahipliği yapacağı “Minik Kanatlar” etkinliğinde çocuklar, ilk uçuş deneyiminin heyecanını yaşarken hem eğlenecek, hem de eğlenirken öğrenecekler. İstanbul semalarında yapacakları bu heyecan dolu ve eğlenceli gezinti ile Galata Kulesi, Surlar, Kız Kulesi, Eski İstanbul Evleri ve Topkapı Sarayı gibi İstanbul’un nostaljik dokusunu da yakından görme şansına sahip olacaklar.

Yer: CarrefourSA Bursa AVM

Tarih: 16 – 24 Nisan 2016


MACERAPEREST DİJİTAL OYUNLARI

23 Nisan’da çocuğunuzu götürebileceğiniz 10 etkinlik

Dijital oyun etkinlikleriyle hem çocuklar hem gençler hem de yetişkinler simülasyon oyunlarıyla eşsiz bir maceraya atılacak. Futbol meraklıları ve deniz tutkunlarının interaktif bir şekilde oynayacağı ‘Penaltı Ustası’ ve ‘Sürat Teknesi’ oyunlarıyla Kozzy AVM ziyaretçileri eğlencenin doruğuna çıkacak.

Yer: Kozzy AVM Kadıköy /İst.

Tarih: 23-24 Nisan 2016


23 NİSAN SOKAKTA ŞENLİK VAR ETKİNLİĞİ 

23 Nisan’da çocuğunuzu götürebileceğiniz 10 etkinlik

Saat 13.00’da doğasıyla dillere destan Şile’nin meşhur Üsküdar caddesinde gerçekleşecek şenlikte, renkli kostüm standı, karikatür, kil, yüz boyama, oyuncak bebek, origami, kukla, maske, ebru gibi pek çok sanat ve yaratıcı el becerileri atölyeleri çocukların ilgi odağı olacak. Teknoloji çocuklarını da unutmayan şenlik en gerçekçi sanal gerçeklik oyunlarıyla çocukların hayal dünyasına sınırsız yolculuk yapmasını sağlıyor.

Çocuklar yeşilin ve mavinin sonsuz güzelliğinde sokak oyunları, sanat atölyeleri, müzik ve el becerilerini geliştiren grup çalışmalarıyla doyasıya eğlenecekler. Her yaştan çocuğun ebeveynleri ile birlikte katılabileceği 23 Nisan etkinliğinde, çocukların eğlenmesi ve keyifli vakit geçirmesi için animatörler çeşitli gösteriler yapacak.

Yer: Şile/İstanbul

Tarih: 23 Nisan 2016 


ÇOCUK GÖSTERİLERİ 

23 Nisan’da çocuğunuzu götürebileceğiniz 10 etkinlik

Forum Trabzon; sporun farklı branşlarında gösterilere ev sahipliği yapacak. Bunlar; judo, karate, yer jimnastiği, tenis, eskrim, dans, halk oyunları, masa tenisi gibi branşlardan oluşurken, tüm gösteriler çocukların gerçekleştireceği kortej yürüyüşü ile başlayacak. Korteje ve gün boyunca devam edecek olan tüm etkinliklere de Palyaço Bando Grubu müzikleri ile eşlik edecekler.

Gösterilerini sergileyecek olan çocuklar, kurulan ana sahnede halk oyunları ve eğlenceli dans gösterileri gerçekleştirecekler. 23 Nisan’ı büyük coşkuyla kutlamaya hazırlanan Forum Trabzon, aynı gün TRT Trabzon Çocuk Korosu konserine de ev sahipliği yapacak.

Yer: Forum Trabzon

Tarih: 23 Nisan 2016


EĞLENCELİ KEK VE KURABİYE WORKSHOPLARI

23 Nisan’da çocuğunuzu götürebileceğiniz 10 etkinlik

The Grand Tarabya, dünyada çocuklara armağan edilen tek çocuk bayramı 23 Nisan’ı Cupcake Atölyesi ile kutluyor. 6-12 yaş arasındaki çocuklar için düzenlenecek olan Cupcake Atölyesi’nde, çocuklar bir yandan cupcake yapımını öğrenecek bir yandan da 23 Nisan’a özel cupcake tasarlayacak.

14:00-16:00 saatleri arasında düzenlenecek olan ve çocukların hem el becerilerini hem de hayal güçlerini kullanabilecekleri workshop’un ücreti 80 TL.

Yer: The Brasserie Restaurant / İst.

Tarih: 23 Nisan 2016


ÇOCUK FESTİVALİ 

23 Nisan’da çocuğunuzu götürebileceğiniz 10 etkinlik

Türkiye’nin en büyük alışveriş, eğlence ve yaşam merkezi Mall of İstanbul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği 'Çocuk Festivali'nde, çocuklara eğlence dolu bir program sunuyor. Çocuklar, Robin Hood, Arı Maya, Alvin, Britney ve Heidi ile buluşarak birbirinden eğlenceli aktiviteler gerçekleştirecek.

Çocuklar, oluşturulan etkinlik alanında, Robin Hood ile hedef vurma oyunu gibi çeşitli oyunlar oynarken Arı Maya'yla çiçek figürlü saksı boyama, Heidi ile pamuktan kuzu yapımı, Alvin ve Britney ile polimer kilden sincap yapımı atölye çalışmalarında da keyifli dakikalar geçirecekler.

Yer: Mall of İstanbul

Tarih: 22-24 Nisan 2016


PROFİLO AVM 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

23 Nisan’da çocuğunuzu götürebileceğiniz 10 etkinlik

Bu etkinlikte, bubble showdan bilim showa, ilizyon showdan cambazshowa birbirinden güzel etkinlikler yer alacak. Ayrıca; çocuklar Mickey ve Minie'nin sevimli maskotları ile eğlenceli zaman geçirecekler

Tiyatro Mie, Profilo Kültür Merkezindeki Bremen Mızıkacıları ve Alis Harikalar Diyarında oyunlarını indirimli olarak oynayacak.

Yer: Profilo AVM/İstanbul

Tarih: 23-24 Nisan 2016

False