GeriEtkinlikler 23 Nisan’da Aqua Florya sizleri bekliyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

23 Nisan’da Aqua Florya sizleri bekliyor!

23 Nisan’da Aqua Florya sizleri bekliyor!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin yüzünü Aqua Florya ziyaretçileri güldürüyor.

Denize sıfır konumu ve yanı başındaki akvaryumla standart alışveriş merkezi anlayışını değiştiren Aqua Florya, 20-23 Nisan tarihleri arasında, 100 TL alışveriş yapan tüm ziyaretçileri adına Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Anadolu’da Bir Kızım Var Öğretmen Olacak” projesine bağış yapıyor.

Avrupa’nın deniz manzaralı ilk alışveriş ve yaşam merkezi Aqua Florya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirdiği ‘Şeker Ağacı’ etkinliği ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin yüzünü güldürüyor. 20-23 Nisan tarihleri arasında, 100 TL üzerinde alışveriş yapan tüm ziyaretçiler adına Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Anadolu’da Bir Kızım Var Öğretmen Olacak” projesine 5 TL bağışta bulunuyor. Konukların alışverişleri üzerine adlarına yapılan bağış, Ana Atrium alanında kurulu şeker ağacından ücretsiz alacakları şekerlerle hem kendi çocuklarının hem de Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin gününü güzelleştirecek. Ziyaretçilerin, şeker ağacından ücretsiz aldığı şekerle birlikte 5 TL’lik bağış, bu günü unutmamaları için hatıra niteliğinde bir sertifika ile de ölümsüzleştirilecek.

23 Nisan’a özel, 3B Çocuk Akademisi tarafından hazırlanan eğlenceli ve keyifli çocuk atölyeleri ve dağıtılacak balonlar ile çocuklar, 4 gün boyunca şenlik havasını Aqua Florya’da yaşayacak!

False