GeriAlışveriş 2015'in yeni trendi olacak sihirli mücevher!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2015'in yeni trendi olacak sihirli mücevher!

2015'in yeni trendi olacak sihirli mücevher!

Hem günün stresini atmanıza yardımcı oluyor hem de aşkınızı güçlendiriyor.

2015'in yeni trendi olacak sihirli mücevherler hem günün stresini atmanıza yardımcı oluyor hem de aşkınızı güçlendiriyor.

Sektördeki otuz yılı aşkın tecrübesiyle adından sıkça söz ettiren FD Diamond, yeni sezon için yine muhteşem bir tasarıma imza attı…“Ab-ı Hayat” adı verilen Mavi Topaz ve pırlantalardan oluşan bu yeni koleksiyon tasarımıyla olduğu kadar fiziksel ve ruhsal etkileriyle de hanımların ilgi odağı olacak.

Ab-ı Hayat adından da anlaşılacağı gibi sonsuz gençliğin ve ölümsüzlüğün iksiri. Bu sebeple koleksiyondaki ürünlerin tasarımı suyu hatırlatıyor. Kullanılan değerli taş ise tabii ki pırlanta ile birlikte ağırlıklı olarak mavi topaz.2015’in en dikkat çekici mücevherleri arasında şimdiden yerini alan bu yeni ürünler, tasarımlarıyla olduğu kadar verdiği enerji ile de dikkat çekiyor, çünkü “Aşk Taşı” olduğuna inanılan mavi topazın kişiye en büyük etkisinin iki aşık arasına girebilecek soğukluğu engellemesi olduğu düşünülüyor. Yani aşkı güçlendirmesi. Üstelik topazın ektisi bu kadarla da sınırlı değil…

False