GeriKişisel Bakım 2013 sonbahar saç modası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2013 sonbahar saç modası

2013 sonbahar saç modası

Bu mevsim, iddialı topuzlar ve örgülü modeller ön planda!

Her mevsim yenilenen moda akımları, etkilerini sonbaharda saç modellerinde de gösteriyor. Saç modelleri konusunda kararsız kalan kadınlar için Evoria.com internet sitesi uzmanları, bazı önemli uyarılarda bulundu ve sonbaharda popüler olacak saç modellerini açıkladı.

Bu sonbahar; Rönesans ve retro etkisiyle iddialı topuz ve örgü modelleri ön plana çıkarken, saç bakımı uygulanmış, doğal görünümlü saçlar bu sonbahar da ışıltılı taçlarla dikkat çekecek.

Evoria uzmanları; iddialı bir saç modeli seçmek ya da doğal görünmek arasında bir seçim yaparak saç stilinizi belirlemenizi öneriyor. Gösterişli bir saç modeliniz varsa saç aksesuarı tercih etmemenizi tavsiye ediyor. Doğal saç modellerinde ise aksesuar olarak ışıltılı taçlar, gösterişli tokalar kullanmak oldukça moda.


Bohem bir tarz için kaçamak örgüler

2013 sonbahar saç modası

Üst düzey yöneticilerin bile tercih ettiği bir model haline gelen örgü modelleri, sonbaharda hem rahat hem de şık olmak için ideal bir seçim. Örgüyü saçın tamamında değil rastgele bir yerinde kullanmak daha trend bir görünüm kazanmanızı sağlar. Ayrıca saçınızın istediğiniz yerini ördükten sonra topuz yapabilir ya da birbirinden farklı saç toplama şekillerini deneyerek farklı bir saç stiline sahip olabilirsiniz.


Asil bir görüntü için balerin topuzu

2013 sonbahar saç modası

Yüzünüzün güzelliğini her daim ortaya çıkaracak olan balerin topuzları, kıyafetinizle uyumlu olduğu taktirde size asil bir görünüm de kazandıracaktır. Evoria uzmanları özellikle ensede ya da başınızın tam tepesinde olmayan, kararında bir topuzu tercih etmenizi öneriyor.


Enseden toplanmış doğal görünümlü atkuyruğu

2013 sonbahar saç modası

Enseden atkuyruğu modeli, günlük kıyafetlerle kullanabileceğiniz gibi, iş kıyafetlerinizle de uyum sağlayacak bir model ve basitçe toplanmış görünümüyle oldukça kullanışlı. Evoria uzmanları, özellikle büyük göz alıcı küpeler ve dumanlı bir göz makyajıyla bu modelin doğallığınıza şıklık katacağını belirtiyor.


Dinamik bir stil için ıslak görünümlü saçlar

2013 sonbahar saç modası

Geçtiğimiz dönemde başın arkasında toplanarak kullanılan bu model, yeniden moda oldu. Genellikle kadınların çok az kullandığı bu modeli tercih edecekseniz doğru saç bakım ürünü ve saç şekillendiriciyi seçmek önemli.


Formunu koruyan dalgalı saçlar

2013 sonbahar saç modası

Daha çok günlük kıyafetlerle tercih edilen dalgalı saç modelleri her zaman olduğu gibi yine moda. Günün her saati için uygun olan bu modeli tercih ederken dikkat edin, kuaförden yeni çıkmış havası yaratmayın. Bunun için saçlarınızın sadece uç kısımlarında dalgalar olması yeterli olacaktır.


Her zamanın gözdesi kısa saçlar

2013 sonbahar saç modası

Pek çok ünlü ismin de ilgi gösterdiği kısa saç için herhangi bir sınır yok. Değişik biçimlerde kesilmiş, dağınık ama bir o kadar da şık duran modeller, bu sonbaharda gözünüze oldukça çarpabilir.

False